Könnyen meg tudtok bocsátani? És bocsánatot kérni?
Én régen imádkoztam meg istenben hittem.Aztán lementem erőemelésre.Már a 250 kg-t is bírtam, és teljesen átalakultam.Nem nagyon tudok hinni,meg imádkozni.Így nem vagyok olyan félős,de nem valami boldog az életem.
Ismertem egy focistát aki anyázott meg meg akart verni,én majd akkor anyázom ha meghal az anyja.Az aljas ember,nem érdemel bocsánatot.Röhögök azon is hogy kap a nagy magyar foci 8-at.Alja emberek ha gyengébbet látnak.Hinni a templomba kell a mondás szerint.Én ezt se hiszem.Magamnak gondolok Istent hogy jobb legyen.Mások is vannak így.
Kedves utolsó, hát majdnem könnyet csaltál a szemembe, bár tudom nem volt a célod.
A komentárod eszembe juttatta, hogy a Mindenható Isten sem bocsájt meg a megátalkodott gonoszaknak. Bár hagy rá idöt, hogy megjavuljanak.
Megmondom öszintén, már nagyon várom azt az idöt, amikor a Biblia szerint igazságot fog szolgáltatni. A Zsoltárok könyve 37:10,11 verse leírja, hogy a gonoszokat el fogja távolítani, és a szelídek fogják örökölni a földet.
Érdekes a Jelenések 11:18 verse is. Ez egy jövendölés arról hogy Istennek meg van határozva az idö, amikor a gonoszokat kivágja és megjutalmazza a jókat, és hogy el fogja pusztítani azokat, akik a földet pusztítják.
Hamarosan lejár a türelmi idöszaka és jaj a gonoszaknak, a csúfolódóknak !!
Az sem mindegy, hogy mit kell megboácstani és milyen gyakran...
Tegyük fel megígérsz valamit és kimegy a fejedből.
Ez még egy olyan dolog, hogy azt lehet mondani, hogy szegény el van szállva, sok dolga van, depressziós. Tehát mindenkivel előfordulhat, főleg ilyen állapotban.
Viszont ha hosszútávon csinálod, abból két dolog következhet. Az egyik, hogy nem lehet benned megbízni. A másik pedig hogy nem akarod betartani amit ígérsz.
Sőt azt is le lehet belőle vonni, hogy a másik ember egyáltalán nem érdekel téged. Tehát felesleges hinni neked, mert képtelen vagy megcsinálni bármit is vagy hazudsz.
Megbocsátani nem nehéz. Főleg abban a tudatban, hogy az ember tökéletlen és mind követünk el hibákat. Egy őszinte megbocsátásnak nem nehéz igent mondani.
De amikor valaki rendszeresen ezt eljátsza, az már nem őszinteség, hanem a másik fejére való hányás.
Aztán szegény másik ember meg nem tudja, hogy most jobban szeret vagy jobban rúgná szét a valgad.
Előbb utóbb vagy benne teszel kárt, vagy ő tesz benned kárt. Jobb esetben kitöröl az életéből örökre.
(ne vedd magadra amit írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!