Tesóm kint volt a konyhában, én a szobában voltam, mikor hallottuk, hogy kopogtatnak. Tesóm nyitott ajtót, én közben mentem kifele a szobából és az alábbit láttam: A tanúk mondták mi ügyben jöttek (talán őrtorony osztogatás), majd tesóm az alábbi módon küldte el őket, ezt mondta nekik: T*karodjatok ti h*lye szektások! - Majd egyikőjüket leköpte, végül becsapta az ajtót. Ezért feljelenthetik tesómat? Tesóm nagykorú.
Jehova Tanúi nem hazudnak, és soha nem tennének olyat ami nem áll egyenesen Biblia tanításával szemben s hazugságot ami az ördög egyik tulajdonsága.
:((( szörnyű, hogy gondolhatsz ilyet,....hogy a tanúkat hazugságra vennéd rá, és a gyermeket is hazugságra tanítod?
Ezért kiközösítés járhat, mert bibliai alapelv elleni vétek.
2013. dec. 11. 21:09
12/22 anonim válasza:
Hát abban biztos lehetsz, hogy a pénzem előbb bíznám rád, mint egy ártatlanokat köpködő emberre.
2013. dec. 11. 21:20
13/22 anonim válasza:
:D)
Hát nem szeretnék a pénzedre vigyázni, :) nagyon kedves tőled.
biztos álmatlan éjszakáim lennének, miatta.
Mert a pénzzel csak baj van, azt ellophatják, és az életemet is elvehetik még 20 forintért is.
Inkább tedd be a bankba, bár ott sincs biztonságban teljesen, mert bármikor csődöt jelenthet, és akkor nem látod viszont ....
2013. dec. 11. 21:48
14/22 anonim válasza:
Ha hozzám kopogtatna be pár ilyen barom, én is elküldeném őket az anyjukba. De biztos nem köpném le.
2013. dec. 11. 22:44
15/22 anonim válasza:
Hát nem tudom mit szólnál ha a Te mamádat sértegetnék?
Még fel is lennél háborodva,
s nem vagyok barom.
Szerinted az hogy valakinek az édesanyját a szádra vennéd,
Nem inkább te lennél barom?
Milyen stílus ez?
S mi vagyunk az ellenség?...
:((
2013. dec. 11. 23:43
16/22 anonim válasza:
Szia Kérdező!
A tesódnak igen komoly agressziókezelő tréningre volna szüksége!
Küld orvoshoz!
2013. dec. 12. 17:16
17/22 anonim válasza:
Megtörtént ez a leköpés, és valószinülrg nem jelentik fel a tesódat, de azért magyarázd el neki, hogy a következökor már nem biztos, hogy nem lesz feljelentve, akkor sem, ha nem ugyanazok a személyek lesznek! Mert azért szóban meg lesz jegyezve ez az eset a következö Tanünak, aki felkeres!
2013. dec. 13. 19:29
18/22 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nagykorú, eléggé buta a tesód, már ne haragudj. Csak úgy nem köpünk le embereket, ez gusztustalan. Ha nem érdekli, akkor meg kellett mondani, hogy legyenek szívesek békén hagyni, mert ez engem nem érdekel. Alap műveltség.
2013. dec. 14. 12:32
19/22 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy tesód így viselkedett... Szépen is meg lehet nekik mondani, hogy nem kíváncsi arra, amit mondani akarnak. Én sem vagyok vallásos, de eszembe sem jutna így viselkedni velük szemben (pontosabban senkivel). Eddig mindig próbáltam kedvesen, normális hangnemben közölni velük, hogy köszönöm, de nem érdekel... És nem is erősködtek, hogy márpedig akkor is hallgassam meg őket.
2013. dec. 14. 17:16
20/22 anonim válasza:
Kedves 2O-as!
Hogy is mersz kimondani ilyent?
Látszik, hogy nem ismered a Tanúkat!
Ha minden ember Tanú lenne, akkor nem kellene bezárd az ajtódat!
A saját vallásodbeliek miatt kell bezárd az ajtód!
Te egy náci vagy?
Vigyázz, mert a világon mindenki utálja a nácikat! Még a németek is! :))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!