Rajtakaptam tesómat, aki épp egy párnával pankrációzott (de tök komolyan). Ezt mire véljem? Normális viselkedés ilyen korban? (Én 13/F vagyok, a tesóm 15/F)
Figyelt kérdés
Én nem szoktam vele "verekedni", mert nem szeretem a pankrációt. Már többször rajtakaptam az emeleten, de nem szóltam neki, titokban csinálja. Valós meccseket rendez le egy nagyobb párnával.2013. aug. 23. 11:09
1/4 anonim válasza:
Kosd le a folosleges energiajat
Birkozzatok!
Szabalyos birkozas, ketvallra fektetes a cel... boven jobb mint a pankracio, ert az igazabol egy megrendezett showmusor szar... a birkkzasba viszont kell egy csomo ero es ugyesseg:)
3/4 anonim válasza:
Mondd neki iratkozzon be pankrációs edzésbe, és ott csinálhatja nyíltan. HCW-ben van pankráció edzés, link: [link]
4/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális, minden lefekvés előtt én is rendszeresen csinálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!