Ha a test és a lélek szétválaszthatatlan egységet alkot, akkor hogyan ragadtathatott el lélekben János és Pál?

Énok, Mózes ezeket senki nem találta meg a haláluk után. Valamilyen oknál fogva maga Isten akarta így. De a haláluk után nem ment a lelkük a mennybe nekik sem... Ha kedved van kérlek keresd ki a Cselekedek 2 részt. Leírja a Péter ap. bezédjét, azután amikor megkapták a Szent Szellemet. Különösen szertném felhívni a figyelmet Cselekedetek 2:22-25
Az Illés próféta történetének a keresése Ahogy feljebb idéztem/ ha lesz egy kis idöd és kedved, nagyon izgalmas érdekes.

ujra én vagyok :-)
A Jelenések 1:10 "lélekben valék ott az Úrnak napján és ..."
A szó "lélekben" A görög " en pneu´ma.ti" vagy a latin "in spi´ri.tu" szóból van fordítva magyar nyelvre

A lélek halandó.
Ha az Úr nem lett volna segítségül nékem: már-már ott lakoznék lelkem a csendességben. (Zsolt 94,17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!