Ha Ádám és Éva meghaltak, miután bűnöztek, akkor hogyan népesült be a Föld?
Figyelt kérdés
Elnézést a dilettáns kérdésért!2013. dec. 7. 20:34
1/19 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok.Mert a 2 fia közül is meghalt Ábel. Maradt Kain.És éva csak kétszer szült.
2/19 anonim válasza:
Nem azonnal haltak meg. Előtte megöregedtek, megbetegedtek meg hasonlók.
3/19 anonim válasza:
IMózes 5;4
És telének Ádám napjai, minekutánna Séthet nemzette, nyolczszáz esztendőre, és NEMZE FIAKAT ÉS LEÁNYOKAT.
4/19 anonim válasza:
Téves feltételezés,mivel nem haltak meg,csak elűzettek az Édenkertből a bűnük miatt.Mert a tudás fájáról ettek,de ezzel a lépéssel Isten megakadályozta,hogy az élet fájának gyümölcsét is magukhoz vegyék.Káin és Ábel története után Káin elbújdosott,gyermekei születtek.
Ádámnak és Évának pedig ezután egy Szet nevű fiuk született.
5/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Most már megértettem!
2013. dec. 7. 21:09
6/19 anonim válasza:
Én sosem így fogtam ezt fel. Vallásos vagyok, de Ádámban és Évában nem hiszek. Ez csak egy lefestése annak, hogyan is lehettek nagyjából a dolgok. Nem kell a Biblia minden egyes szavát szó szerint értelmezni, pl.: a világot sem 6 nap alatt teremtette Isten.
7/19 anonim válasza:
Kainnak kitől született gyereke? És Shétnek??
8/19 anonim válasza:
valaki még tényleg hisz Ádámban és Évában? nem gyakran tévedek erre, de ilyenkor azért ledöbbenek kicsit. ha ők voltak az első emberpár, és születtek gyerekeik, azok utána hogyan szaporodtak tovább szerintetek? :D
9/19 anonim válasza:
Úgy mint a cickányszerű lények. Izéltak.
10/19 anonim válasza:
A génjeik még sokkal jobbak voltak. Nem létezett a vérfertőzés, a testvéreikkel is házasodhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!