Hogyan lehet "elindítani" egy új vallást?
Adamkad se nem ferfi, se nem csodor, hanem homoszexualis. Igy ha meggyozod hogy ove legyen a noi szerep, akkor igenis siman felesegul veheted.
Na megyek okadok most egyet.
Fake kérdés, vagy nagyon fiatal/tudatlan kérdező...
Kb. 12-13 évesen már szokták tudni, hogy léteznek ún. fanklubok (rajongói klubok). Ha annyira rajongsz valakiért, akkor bőven elegendő csatlakoznod a klubokhoz, teljesen felesleges egy "vallást" létrehozni.
(És ha lehet is, akkor sem érdemes.)
Szerintem Adam Lambertnek nagyon jó hangja van, és néhány dala tetszik is; bár ezek között van, amelyik nem a sajátja, csak feldolgozás. De én nem csatlakoznék miatta semmiféle szervezethez. (Más énekesek miatt sem.)
Szóval szerintem max. tapétázd ki a szobádat a képeivel, meg írj neki levelet, hátha válaszol (legalább az ügynöke), és ennyi. Tudd, hogy ez a nagy rajongás előbb-utóbb el fog múlni, csak idő kérdése.
Ja, és Adam valóban, "bevallottan" homoszexuális.
Minek te szerencsétlen??
Tán nincs elég pogány??
Új vallás létrehozásában nagyon szívesen, és energikusan segíteni a sátán tud. Mint ahogy ez a specialitása. Már rengeteget csinált...
Vallás-vallást, és rajongós vallást is.
Úgy látom, az első tippem volt igaz: fake kérdés. Sőt, provokatív is.
Egyetlen szót sem érdemel a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!