Mi visz rá titeket, hívő embereket, hogy egy olyan emberrel beszélgessetek, higgyetek, akit még soha az életben nem láttatok?
Az a baj,hogy a vallást gyakran összetévesztik a hittel. Attól,hogy valaki hisz Istenben,nem kell feltétlenül vallásosnak lennie. Például Én hiszek egy felsőbb hatalomban,holott az egyházat elutasítom,rendszerével és szabályaival nem értek egyet.
A kérdésed persze nem erre vonatkozik,csak a hangsúlyból(már ha van ilyen írott formában)azt veszem ki,hogy a hívő ember alatt egy rózsafüzér-morzsoló, hangosan imádkozó,tömjén-szagú, enyhén csökkent szellemi képességű,vallásos embert értesz. Ha mégsem,akkor elnézést.
Amúgy tényleg muszáj hinni valamiben,különben nem sok értelme van a földi létünknek. Megnyugtató a tudat,hogy valami hatalmas,tőlünk sokkal bölcsebb és "fenségesebb" dolog részei vagyunk,ez olyan..biztonságos. Ennyi erővel-hogy "nem láttuk még"-az UFO-hívőket is megkérdezhetnéd. Az sem racionálisabb,mint Istenben hinni. 18/L
Hát én nem hiszem, h a majmoktól származunk... :D
és ugye minél bonyolultabb valami annál kevésbé valószínűbb, h magától jöjjön létre..
(de mondom, hogy az én szívem sem egészséges)
Amúgy szerintem meg igen minket embereket nem isten, meg holmi képzeletbeli lény irányít, hanem a sors.
Igen,elhiszem hogy van valami baja a szivednek,de aki egeszseges annak is van gondja...es ez meg nem azt jelenti hogy Isten a hibas...o hagyja hogy zajlodjon az elet(en igy latom a dolgokat)persze a sorsnak is van szerepe de azt is iranyitja valaki...nekem naaagyon tetszett amit a 15:25os szemely irt...gondolj bele
15:20-nah jo a nevem:)):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!