Mi visz rá titeket, hívő embereket, hogy egy olyan emberrel beszélgessetek, higgyetek, akit még soha az életben nem láttatok?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 14:45
1/30 anonim válasza:
Szerintem a hívő szóban eleve benne van a válasz, ugyanis nem az a nevük tudók... :D
2/30 A kérdező kommentje:
És hogy lehet hinni egy olyan valakiben, vagy valamiben, amit még nem láttál?
2009. nov. 19. 15:14
3/30 anonim válasza:
Hát tudod,itt a technika csodája az Internet,meg néhány üres óra,úgyhogy szivesen fecsegek olyanokkal,akit nem látok,mint például te.
Gondolom Istenre céloztál.Nos a vakok is szoktak beszélni,mert nem a látás az egyetlen érzékszervünk.Én azért hiszek,mert rengetegszer megtapasztaltam Istent,az apró csodái által.Egyébként hogyne látnánk Őt,benne van mindenbe körülöttünk....
4/30 anonim válasza:
Nekem a hit azért fontos, mert ha nem hinnék abban, hogy van vmi nagyobb, az embernél hatalmasabb erő, és azt gondolnám, hogy nincs túlvilág, akkor begolyóznék. Hiszen akkor minden, amiért küzdesz egész életedben az tökéletesen felesleges, céltalan, hasztalan. Én sem vagyok nagy hívő, elítélem pl. a katolikus egyházat, de hiszek Istenben, és abban, hogy amit érzek a szívemben, akár a szeretet az nem múlhat el csak úgy a semmiben.
5/30 anonim válasza:
Az EMBEREK IRÁNTI HIT ÉS SZERETET :)
6/30 A kérdező kommentje:
hát isten engem semmi ajándékkal nem lepett meg
2009. nov. 19. 15:20
7/30 anonim válasza:
Ha figyel:):P......szerintem nagyon jo erzes hinni h van valaki akiben hihetsz....es vannak csodak is....:Pamik bizonyitjak:D....de vagyuk csak ugy h ha letezik es hiszel benne nincs mit veszits,de ha nem hiszel benne es letezik akkor viszont nem erzed majd jol magad:Pvagyis nah halalod utan gondolom kiderul:Phat nah az a lenyeg h nincs mit veszits..en hiszek benne sooot jo erzes h van valaki akire gondolhatok es tudom hogy mindig vigyaz ram:P:>:>
8/30 anonim válasza:
15:20-mert nem veszed eszre a csodait...hany vegtagod hianyzik?vak vagy?tudsz beszelni?gondolom h egeszseges vagy es ez a legfontosabb,de ha megsem vagy az akkor sajnalom...vedd eszre a csodakat:)
9/30 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, h. ma tettem vmi jót, holnap meg megkapom a jutalmam. Hiszek abban, h. mindennek meg van az oka, és például én egy egy súlyos szív rendellenességgel születtem, ettől még hiszek Istenben, és a betegségemre egy plusz feladatként gondolok. Nem büntetésnek fogom fel, és nem hibáztatok érte Istent.
10/30 A kérdező kommentje:
nekem is rossz a szívem
2009. nov. 19. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!