Kedves jehova tanúi. Mi a jó nektek abban, hogy más embereket erőszakosan zaklattok? Miért sértitek meg a magánterületemet (telek), azzal hogy amikor be akarom csukni az ajtót, odarakod a lábad, belépsz belöksz stb?
"Armageddon a bibliában mikor volt ? Nem ártana gondolkodni :) Hogy ismétlődhetne meg az az esemény, ami már évezredekkel ezelőtt volt."
Te hol olvastál olyat, hogy Armageddon volt már?
Az csak lesz, ha nálunk időzavar van akkor nálad fogalomzavar.
" kettős nyelvezet az ő meggyőződésük, szerintük ez a világ rossz, mindenki megbizhatatlan, még egymásban sem biznak, azért járnak kettessével hogy rögtön feljelenthessék belső felettesüknek ha társuk világiasan normálisan beszélne."
Akkor kérlek vedd elő a Bibliádat (tök mindegy hogy milyen van neked) és keresd ki kérlek a Lukács 10:1-et
Azért vagyunk kettesével mert Jézus is így küldte ki a tanítványait.
"Nehogy kitérjen közülük egy sem, mert elveszitenek egy hivőt, vagyis a vezetők a pénzt."
Igen, teljesen érdekes hogy nálunk nincs perselyezés, csak adományok. Ha valaki fel akar venni 18 Bibliát 98 folyóiratot, 76 könyvet és 39 füzetet, akkor senki nem fogja megkérdezni hogy hol a pénz.
Ha úgy gondolja valaki hogy szeretne adományozni az megteheti, nem kell elmondania hogy mennyit rakott bele, MAGÁNÜGY
"Tudok róla, gyógyszertárban dolgozott a nő, férjhez ment a jehovista fiúhoz, otthagyta a munkahelyét, mert ők minden világi rendet, szabályt, hatalmat tagadnak."
Talán azért ment el mert mondjuk váltani akart munkahelyet, vagy az is lehet hogy kevesebb pénzből is kijönnek és így elmehetett a lány Úttörő szolgálatot végezni. Van ilyen, elment 4 órába dolgozni.
"Fiatal házaspár volt, megkérdeztem, mikor születik gyermeketek, azt mondták, minek ? Erre a világra ?"
Ha te úgy gondolod, hiszed, hogy el jön Armageddon 20 éven belül ( és itt nem dátumot mondtam, hanem egy feltevést és hasra ütöttem ezzel a 20 évvel) te akarnál gyereket oda ahol gyerekeket vernek agyon az után, erőszakolnak meg, ölnek meg, rabolnak ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!