Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves jehova tanúi. Mi a jó...

Kedves jehova tanúi. Mi a jó nektek abban, hogy más embereket erőszakosan zaklattok? Miért sértitek meg a magánterületemet (telek), azzal hogy amikor be akarom csukni az ajtót, odarakod a lábad, belépsz belöksz stb?

Figyelt kérdés
Ugye tudjátok, hogy ez betörésnek számíthat, de minimum zaklatás. Ennek függvényében 1-3 év börtönbüntetésre is ítélhetnek?

2013. nov. 11. 01:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim válasza:
89%
Jesszus! Na már a válaszokból is látszik jehováék milyen agresszìvek! De jót röhögtem ahogy ez felszìvta magát! Legaranyosabb sztorim, amikor az oktogonnál ne, szállt le rólam egy ilyen jehova csóka! Először még illedelmesen hárítottam, de az Istennek nem tért ki előlem és szìvta a vérem, hogy adjak pénzt! Én katolikus vagyok, én is jótékonykodok! Mondom neki rendben adok egy százast, de én is gyűjtök te istámogasd az én rászorultjaimat! Mire jót röhögött, hogy miért támogatná az ên egyházamat! Na mondtam ezt akkor meg is beszéltük! De a parasztja ekkor sem lépett le!
2013. nov. 11. 05:57
 12/61 anonim ***** válasza:
74%

Ha beengeded oket a hazadba, kb olyan nehez tuladni rajtuk mint egy szivosabb csotanycsaladon.

Nem tudom ki tenyeszti ezeket, de akarki is, abbahagyhatna egy idore.

2013. nov. 11. 06:15
 13/61 anonim ***** válasza:
89%
Én is utálom őket, erőszakosa barmok.
2013. nov. 11. 07:00
 14/61 anonim ***** válasza:
100%

A nyáron két fehéringes, fekete nadrágos, 20 év körüli fiatalember csöngetett a kapumon. Mivel rácsos a kapu, és soha nem engedek be idegeneket az udvaromba, nem zártam ki a kaput, hanem a kapun keresztül kérdeztem meg, hogy mit akarnak.

Azt kérdezték, tudom-e, hogy az országban sok nélkülöző család és éhező gyerek van, akik segítségre szorulnak.

Igent mondtam, és megkérdeztem, hogyan akarnak rajtuk segíteni. Feltételeztem, hogy valamilyen segélyszervezet nevében gyűjtenek.

Jehovák voltak. A válaszuk az volt, hogy ezekhez a családokhoz el kell juttatni a Bibliát és az Őrtorony újságot, hogy megismerjék a Bibliát és megtérjenek Jehovához.

Megkérdeztem tőlük, hogy a Biblia betanulásától tudnak adni a gyereknek kenyeret? Vagy tudnak jobb körülmények között élni?

A válaszuk az volt, hogy azt nem, de a Biblia ismerete és a megtérés segít elviselni a nehézségeket.

Ennél a pontnál ott hagytam őket, és bementem a lakásomba.

Erőszakos, bigott társaság.

2013. nov. 11. 07:25
 15/61 anonim ***** válasza:
80%

8.

Én mióta ide járok a vallás/valláskritika rovatba, azóta sírok, hogy ilyen emberekkel kell egy légkört szívnom.

Komolyan mondom, addig volt hitem az emberi fajban, jó, vannak hibáink, de legalább próbálkozunk.

Aztán elolvastam egy-két hozzászólást itt, és azóta feladtam a reményt. Már azt is kétségbe vonom, hogy van-e értelmes faj a Földön.

Nálam ennyit sikerült elérniük. :(

2013. nov. 11. 07:47
 16/61 anonim ***** válasza:
33%

Wow, ez nagyon dramai volt kedves utolso, olvasvan soraidat bennem is megrendult az egesz vilagegyetem.

Azt hiszem en is neki allok sirni veled egyutt.

Szerencsere van itthon 3 nagy doboz papirzsebkendo, remelem eleg lesz.

2013. nov. 11. 07:52
 17/61 anonim ***** válasza:
70%
Biztos vannak ilyenek is, de általánosítani nem kell. Én nem tapasztaltam ilyet. Udvariasan és nem tolakodva jöttek oda hozzám, én is úgy küldtem el őket, hogy bocs de most nincs időm erre. Megértették.
2013. nov. 11. 08:31
 18/61 anonim ***** válasza:
5%

12-es. ne haragudj, de mi nem szoktunk pénzt gyűjteni.

sőt, saját időnkből ingyen végezzük ezt a munkát

és ha talán erőszakosak vagyunk... meg lehet, nem szeretnénk, hidd el.

de gondolj abba bele, hogy saját időnkből megyünk el hozzád ingyen folyóirattal, NEM KUNYERÁLVA. és durván elküldtök.

nem valami jó érzés és tökéletlenek vagyunk.

2013. nov. 11. 08:38
 19/61 anonim ***** válasza:
56%
Bartos Mösterhez miért nem mentek?? Ő rendszeresen elfogyasztaná az Őrtorony kiadványt jóízűen, esetlegesen a Tanúk ruháiból is falatozna miközben azok elkezdenék a tanulmányozást. Borban(Bartos ezerjó) és kenyérben (kukáskenyér) sem lenne hiány, hisz vendégszerető... :D
2013. nov. 11. 08:39
 20/61 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg, vajon mi lesz azokkal a Tanúkkal, akik pl kerekesszékesek?? Azok ugye eléggé limitáltan vagy egyáltalán nem tudnak házalni... Jehova számára ők akkor utálatosak nem??
2013. nov. 11. 08:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!