Kedves Keresztények! Miért vitatkoztok? (nem provokáló kérdés, , , a többi lent)
Nyilván mindegyikőtök szembesült már egy vita során azzal, hogy a vitapartnert nem fogjátok tudni meggyőzni. (egy kicsit sem) Ha fenn áll ez a helyzet, akkor milyen céllal folytatjátok a vitát?
(Ezt a kérdést az ateistáknak is felfogom tenni ezt a kérdést, de egy másik topikban....nem akarok diszkriminatív lenni, se pozitív se negatív értelemben egyik térféllel szemben sem)
Szervusz
Köszönöm, hogy helyettem is föltetted ezt a kérdést. Ez engem is foglalkoztat.
Vidiripi
Rendkívül jó kérdés. Szerintem több oka is lehet.
1. Az hogy a másik fél mégis csak elgondolkodik azon amin megy a vita.
(az ebben való hit)
2. Ez itt egy nyilvános oldal s nem csak az éppen vitatkozó egyének olvasshatják el a pro és kontra szövegeket hanem mások is.
De akkor is az olvasó fogja eldönteni hogy mit fogad el és mit nem.
(tehát másokra hatással lehetnek az itt leírtak.)
Én személy szerint nem azért szoktam vitákat kirobbantani vagy vitákba bonyolódni, mert le akarok valakit/valakiket győzni hanem azért, hogy ha van valaki közülük, aki vevő az igazságra akkor annak segítve megtérjen Jézushoz.
A többi nem érdekel különösebben, nem miattuk jövök fel az oldalra. Csupán mentem ami menthető.
A kritikusok véleményét a kérdéseim és válaszaim alatt el se szoktam olvasni mert egyszerűen nem érdekelnek. Hiszek Akiben hiszek, ha erről valakit sikerül meggyőznöm akkor HalleluJah! Dicsőség Istennek!
De más ember (=ateista/evolúció hívő) okoskodása az én Istenem számára hiába való, így én számomra is.
Ohh, ohh.. sorry..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!