Keresztények a vér evése bűn?
Ma vágtuk le a disznót és minálunk ,,ősi,, szokás az alvadt vérből pörköltet csinálni meg vérest. Tudtommal Jézus azt mondta,hogy nem az a bűn ami bemegy a szájba hanem az ami kijön a szájból. Akkor most bűn vagy sem pl. vérest enni?
Köszi!
Az Apostolok Cselekedetei » 10. fejezet
9
Másnap pedig, míg azok menének és közelgetének a városhoz, felméne Péter a háznak felső részére imádkozni hat óra tájban.
10
Megéhezék azonban, és akara enni: míg azonban azok ételt készítének, szálla ő reá elragadtatás;
11
És látá, hogy az ég megnyilt és leszálla ő hozzá valami edény, mint egy nagy lepedő, négy sarkánál fogva felkötve, és leeresztve a földre:
12
Melyben valának mindenféle földi négylábú állatok, vadak, csúszómászó állatok és égi madarak.
13
És szózat lőn ő hozzá: Kelj fel Péter, öljed és egyél!
14
Péter pedig monda: Semmiképpen sem, Uram; mert sohasem ettem semmi közönségest, vagy tisztátalant.
15
És ismét szózat lőn ő hozzá másodszor is: Amiket az Isten megtisztított, te ne mondd tisztátalanoknak.
Jól van Ati, most hülyeséget írtam.
Egyébként nem érdekel, hogy mit tilt a Biblia.
Ami nem árt másnak, az nem bűn.
És aki lepontozott, kapja be! (kivétel, ha azért, mert szerinte tilos vért enni vagy nem válaszoltam).
"És aki lepontozott, kapja be!"
Viselkedjél már! Jézus ezt tanította neked? Nem hinném.
Ezt is megbeszéltük már, hogy vannak olyan dolog, lehet nem ártanak másoknak, de mégis bűnösek! Most is beláttad, hogy hülyeséget írtál, hogy a "vér evése nem bűn". Akkor hogy támaszkodhatsz még most is erre a hamis filozófiára, miszerint:
"Ami nem árt másnak, az nem bűn."?
És ott amit bemásoltam szöveget írja is, hogy a paráználkodás BŰN! -amit te ügye nem voltál képes elfogadni.
Ébredjél már fel ember!
Húst enni nem bűn. Jézus is evett halat, pedig annak is van húsa.
...
Sőt az istenetek is evett vért meg húst. A Biblia szerint a zsidók sokszor áldoztak fel állatokat az isteneteknek, és természetesen még az állat vérét is. Ha isteneteknek szabad, akkor miért nem volna az a követőinek?
Vééér, nyami-nyami...
Fincsi fém ízű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!