Volt közöttetek olyan, akitől elvált a férje/felesége pedig hívő, keresztények mindketten? Hogyan éltétek túl?
Első és te segíteni fogsz?
Hívő keresztény alatt mit kell érteni?
Hetente ül a templomban és szerinte van Isten?
Mert ez édes kevés...
Miért akartok válni?:(
Kérdező: a szabad akaratot minden körülmények között meg kell hagynod a másik embernek.Hívőként végképp, és az utolsó pillanatig míg a házasságod fenn áll, addig ugyan úgy töklletes módón el kell látnod az uradat, mint korábban.
Addig pillanatig.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a kérdésedből nekem úgy tűnik, hogy csak az anyagiak miatt aggódsz, és nem is amiatt, hogy el akar válni tőled a férjed. Nekem ez ad okot az aggodalomra. Hogy nem a házasság miatt aggódsz, hanem azon, mi lesz veled, hogy fogsz tudni megélni.
Ha valóban hívő vagyok, kérd meg a férjedet, hogy imádkozzom veled együtt. Te pedig hangosan mondd az imát, hogy ő is hallhassa, és mondj el mindent, amit belül érzel. Kérd a bocsánatát, kérd Isten kegyelmét, hogy mentse meg ezt a házasságot, ami oly régóta tart, és segítsen újra összekovácsolni bennetek.
Sok sikert kívánok.
1. Azt mondjuk megemlíthetett volna, hogy a férjed nem azon akad ki, hogy eltart hanem, hogy egy nem túl reális álomra akartad elkölteni a megtakarított pénzetek felét. http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__48..
2. Bocs, de mióta hívő keresztyén az aki természetgyógyász rendelőt akar nyitni?
Próbáld meg vele megbeszélni, ismerd be hogy igaza volt és nem akarsz hülyeséget csinálni és kérj bocsánatot a tettlegességért. Ha komolyan válni akar akkor viszont nem sokat tehetsz, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!