Keresztények! Attól még nem vagyok rossz hogy szeretem a régi boszorkány- és kísértettörténeteket, ugye?
Keresztény hívő vagyok, de attól még szeretek ilyen történeteket olvasni. Nem mai horrorfilmekről, vagy történetekről beszélek (nem is szeretem ezt a műfajt) hanem a régmúlt történeteiről, legendákról amik érdekesek és homály fedi őket. Szóval értitek... Kisebb koromban olvastam a 'Mi Micsoda' könyvsorozatból 'a varázslók, boszorkányok' című részt, és nagyon lekötött, izgalmas volt a számomra, és most karácsonyra is majd szívesen kérnék valami ilyesmi könyvet. Ezzel bűnt követek el? Ha igen akkor lemondok róla...
Lehet hogy gyerekesen hangzik a kérdésem, ezért arra kérlek Titeken hogy csak az írjon aki tényleg segíteni szeretne.
14/l
Utolsónál a pont!
Hogy juthat eszébe egy 14 évesnek ilyen kérdés?
Nem bűn:)
Szívesen elmennék én is.
Csak arra vigyázz, ha romokhoz mész, hogy kerüld a potenciális rablókat és erőszakos embereket.
Tehát ha lehet egyedül ne mászkálj olyan helyen, ahol bajod eshet...Remélem érted...Bár biztosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!