Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miélrt nem szeretik a sátánist...

Miélrt nem szeretik a sátánistákat?

Figyelt kérdés

Holott őket soha nem is említik a médiában. Ha csinálnak valamit néha, akkor elkapja őket a rendőrség. De csinál rossz dolgokat akárki, pl: romák, magyar emberek is, kutyák is (harapnak).

A sátánistákról még sohasem hallottam, vagy olvastam, hogy összejövetelekre, egyházakba játnak, mint a keresztények.

Inkább a keresztények azok, akiket mutat állandóan a média, ők mozognak mindig.

Szerintem inkább a kereszténységtől, és az egyháztól kellene tartanunk, mert ők tudnak megmozdulásokat rendezni, millió és millió embereket összetömöríteni egy

csoportba.

Nem vagyok sátánista egyébként.

Csak nagyon haragszanak a sátánistákra és meg akarják őket nagyon állítani. De mi okból?

2013. okt. 22. 21:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"A sátánista önmaga megváltója, nem külső erőtől várja azt"

Mielőtt könnyekre fakadnánk a meghatódottságtól, miszerint a sátánisták a ma született báránykák, csupa-csupa jó és szép dologgal, jusson eszünkbe a fekete miséik:

melyek kizárólag és következetesen KRISZTUS gyalázásáról szólnak.

*

"Szerintem inkább a kereszténységtől, és az egyháztól kellene tartanunk"

Hát nem. csak azokra kell tekintetünk, akik méltóak rá.

Milyen érdekes, hogy mindazok akik tudtak éni istengyermekségben, hálát adva Istennek, Krisztusnak nap, mint nap, dolgoztak (szorgalmasan, nem külső erőtől várva) nem volt erre szükségük:

János evangélista így ír:

"Nézzétek, mekkora szeretettel van irántunk az Atya: Isten gyermekeinek hívnak minket, és azok is vagyunk. Azért nem ismer minket a világ, mert őt sem ismeri. Szeretteim, most Isten gyermekei vagyunk, de még nem nyilvánvaló, hogy mik leszünk"

Ki érti meg ma, a XXI. században VÉGRE:

"Isten gyermekei vagyunk, de még nem nyilvánvaló, hogy mik leszünk"

Hogy "mivé leszünk RAJTUNK MÚLIK!

A régiek közül ezt nem sokan tudták, ma már így születnek a gyerekek:

Szent László király (hős lovagkirály) : a krónikák feljegyezték, ha imádkozott, hullottak a könnyei, mert látta a SAJÁT bűneit. És ha még erősebben hullottak a könnyei: látta Istent.

Plótinosz,Anzelmus,Dionüsziosz Areopagitész,Duns Scotus,Meister Eckhart, azután Bach,Pergolesi,Gaudi,Tolsztoj,Dante,Giotto, Donatello,Saint Exupery, Golding, Babits, Weöres, Teréz anya, Csaba testvér, csak néhány találomra a sok ezer a nagy példaképből...

Albert Schweitzer

http://www.youtube.com/watch?v=T1gB-1uBLFQ

2013. nov. 3. 19:40
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg alapból hibás, ha egyik vallásnak a szemüvegén át vizsgáljuk meg a másik vallást. De ti tudjátok.
2013. nov. 3. 19:45
 33/37 anonim ***** válasza:

Az öt világvallás esetében jogos, amit mondasz sörpoc.

Csakhogy- mint mondtam - a fekete misékben kereszténygyalázás és főleg Krisztus gyalázás folyik.

Hadd ne szeressük már őket annyira.

Nem egy független vallásról van szó, hanem egy sötét támadásról. Nézhetem rózsaszínű szemüvegen át, akkor sem tetszik. És én meg ajánlom, hogy a fentebb említett példaerejű emberek szempontjából is tekintsünk rá a vallásokra. Sok ezer van, akik a keresztény hit erejével példaként áll előttünk- a sátánistákból pedig nem véletlen, hogy nem lehet ilyen példaképet kiemelni.

*

Nem mindegy, hogy egy fejlődő gyerek: Bach zenét hall, vagy egy olyan zenét, aminek CÉLJA a szétvetés!! (az ördög egyik neve diabolosz- szétvető)

Máshol említettem az ember fejlődése során alakul az első 7 évben gondolkodás-beszéd és a szív, máj stb, minden! -és a RITMIKUS rendszerek!!! (légzés, keringés, mozgás) Mivelhogy egy emberről van szó: ezek áthatják egymást. (Platón mondta: a zene szépalakúságot okoz..milyen szép) Nem hiheti senki, hogy Bach és egy sátánista zene ugyanolyan hatást vált ki, ez képtelenség!

A buddhisták szerint a földi létállapot lefoglalása ~30 évig tart - addig mindig változik-alakul, érkezik új erő. Felelőtlenség, pusztán azért mert unjátok a kereszténységet, elzárni ezeknek ismeretétől a felnövő nemzedéket. Mind az öt világ vallással kell foglalkozni-(Kínai Univerzizmus, Hinduizmus, Buddhizmus, Kereszténység, Iszlám ez az öt) egymáson keresztül lehet megérteni!

Aki nem érti áldozatul eshet a romboló erőknek, vagy az "egyvallás" "újvilág" hatalomra törő eszméinek.

Nekik nagyon jó, hogy nem a jót és szellemit látják a világ vallásokból, hanem a romlott részét.

A döntés a miénk, szabadok vagyunk.

üdv.aa

2013. nov. 3. 20:09
 34/37 anonim ***** válasza:
Fejtsd már ki nekem, hogy szerinted mi a Sátánizmus konkrétan. Mert én az igazi, eredendő, hivatalosan bejegyzett Sátánizmusban nem találtam konkrét Kereszténységet támadó jelleget mert gyalázást, meg ördögöt, mert embereket szétszakító zenéket. Szerinted mi a Sátánizmus? És kérlek ne a kereszténygében elfogadott Sátánt vett alapul, mert nem ugyanaz.
2013. nov. 3. 20:32
 35/37 anonim ***** válasza:
bocsi... "mert" helyett simán csak "Meg" -et akartam írni.
2013. nov. 3. 20:33
 36/37 Olgika válasza:
Tisztelettel felhívom a figyelmet arra, hogy szervezett zaklatás elszenvedője vagyok és Dr. Drábik János Tudatmódosítás Az agy megerőszakolása c. könyve és más, internetes források szerint gondolatolvasó géppel sátánista családok kínoznak. Senkit nem kívánok megbántani, egyszerűen áldozat vagyok. Jogi Fórumon szervezett zaklatás témában többször szóltam hozzá. Számomra végtére, noha kifejezetten lelkiismeretes, jóérzésű, türelmes ember vagyok végtére csak az jött le, az sült ki, hogy bocsánat saját szóval a sátánisták egy rossz latrok, és bocsánat annyi az annyi ne légy lator, térj meg! Sok boldogságot!
2015. márc. 14. 18:46
 37/37 anonim válasza:
Vaktában gyűlölködni persze mindig könnyebb, mint elolvasni akár három sort. A valódi Sátánisták - akiknek egyébként sok ága, formája van -, tehát olyan emberek, akik egy definíció szerint vallásnak megfelelőt dolgot gyakorolnak Sátánizmus néven, senkinek sem ártanak. Hogy miért nem szeretik őket? Mert gyűlölködni és az ismeretlenbe belerúgni könnyebb, mint megismerni a dolgokat.
2016. jan. 8. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!