Miélrt nem szeretik a sátánistákat?
Holott őket soha nem is említik a médiában. Ha csinálnak valamit néha, akkor elkapja őket a rendőrség. De csinál rossz dolgokat akárki, pl: romák, magyar emberek is, kutyák is (harapnak).
A sátánistákról még sohasem hallottam, vagy olvastam, hogy összejövetelekre, egyházakba játnak, mint a keresztények.
Inkább a keresztények azok, akiket mutat állandóan a média, ők mozognak mindig.
Szerintem inkább a kereszténységtől, és az egyháztól kellene tartanunk, mert ők tudnak megmozdulásokat rendezni, millió és millió embereket összetömöríteni egy
csoportba.
Nem vagyok sátánista egyébként.
Csak nagyon haragszanak a sátánistákra és meg akarják őket nagyon állítani. De mi okból?
Úgy látom sokan nem vesznek észre egy örök Jézusi gondolatot:
"Aki nem velem van az ellenem tart.
Ha a Sátánisták Jézus tanításait vennék szemügyre, eleve nem ezzel a névvel illetnék magukat.
Más részt az ego Sátán egyik fő eleme amit az emberekbe belesugall.
A lényege az egésznek hogy ha jó is akarsz lenni, azt Isten nélkül Te döntsd el, és ezzel automatikusan kizárják a Teremtőt az életükből, mint ahogy Ádám és Éva, s nem ismerik el a korlátaikat, és azt hogy felettük van az életnek egy forrása, aki megérdemli a tiszteletünket hálánkat, ám az egoista ezt nem látja be mert azt állítja, Istentől nem kapott semmit ha létezik is, mert a saját erejéből van neki mindene.
S elkerüli az a tény a figyelmét, hogy az életet és az erőt mellyel megszerezte azt amije van a Teremtőtől kapta.
Persze ehhez nagy fokú alázat szükségeltetik de az ego ezt megakadályozza.
Katy Weaver
Katy!
Szóval ha én alapítok egy vallást, ami csak az egymás iránti szeretetről szól, akkor a vallásom velem együtt romlott és rossz és Sátán irányította? Ez a baj, ha valaki nagyon vallásos. Hiheti, vagy tudhatja, hogy igaza van, de mikor más vallást vizsgál meg, akkor tudjon kibújni a saját vallása nem is létező korlátai közül, és úgy vizsgálni a dolgokat. Különben túlságosan is elfogult lesz, és cseppet sem tud objektív választ/véleményt adni, mint ahogy most te is elkövettet ezt a hibát.
Jól van, sörpocak, igazad van
- de szabad-e nagy ívben tenni rájuk? vagy mikor sírnak-rínak, mint a fürdős, "hogy milyenkeresztények mikornemszeretnek minkeeeeet" akkor kötelező a keresztényeknek kebelükre ölelni a kígyókat és melengetni?
Vagy szabad-e hátradőlni, még egy sört rendelve, hogy a harcos iszlamisták fölkoncolják őket?
"Pusztítsd el gyökerét, ágát mindaddig, amíg az iszlám ezt lehetővé teszi, illetve amíg ezt parancsolja nekünk."
"A saria messze az egyetlen megoldás, az egyetlen megmaradt vetélytárs"
الله الله الله أكب
جيش الأعادي جاء يبغي مصرعي
بالحق سوف أرده وبمدفعي
وإذا فنيت فسوف أفنيه معي
és még sok hasonló felmerült itt békés kávézgatás közben.
Amúgy arra is nagy ívben tesznek a hívők - keresztények is és egyéb vallás hívei-, ha egy ateista, keresztényellenes sír (nem satanista), "hogyholaszeretetmilyen keresztények vagytok"
Nem ők határozzák meg, milyenek legyenek.
Mára a legtöbb hívő (minden vallásról beszélek) elérkezett ahhoz a tudatállapotra, amiről József Attila ír:
"Az én vezérem bensőmből vezérel"
Elég sok idő telt el azóta, hogy Krisztus mondta: Isten királysága (országa, uralma) TIBENNETEK VAN:
És még több idő telet el azóta, hogy Buddha ezt tanította:
Mindenki elérheti a buddhai rangot, a mészáros is(ez a legalsó kaszt volt, azért emelte ki), ha egyedül a szívében keresi Buddhát.
A XXI.századra meg lehet végre érteni:
Mindenki elérheti a buddhai rangot, ha egyedül a szívében keresi Buddhát.
Kedves Sőrpocak.
Jézus nem alapított vallást.
S Jehova Tanúi sem "vallás" bizonyos értelemben.
A Bibliában leírtak szerint kell az életedet alakítani, mert kereszténynek lenni életforma és nem vallás.
Ezt nem alapítani kell, hanem folytatni azt amit Jézus elkezdett, és azt mondta, hogy az utolsó napokban lesznek jelek erre vonatkozóan is.
PL: Máté 24:14, Az utolsó napokban Jézus azokkal lesz, aki ezt a munkát végzik: Máté 28:19,20.
Jézus egybeszerkeszt újra egy egységes imádatba mindenkit, ez a szándéka a teremtőnek, és nem az összevissza Én ebbe hiszek mert nekem ez fekszik, felfogás
Mint ahogy egy imádatot fogadott el a teremtő régebben is most sem több száz féle képen kéri.Másokat nem is fogadott el akik nem őt szolgálták vagy imádták. Isten nem a zűr zavar Istene. ezért találta ki ezt a munkát, de ez a világ szemében bolondság.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!