Milyen bibliai résből merítesz vigasztalást?
én is leginkább a Zsoltárokból:)
De van egy kis füzetem, amibe ki szoktam írogatni igéket, azt is elolvasom időnként:)
Meg van néhány ige, amit igyekszek rendszeresen megvallani,pl:Malakiás 3:10-12, ami anyagi áldásra vonatkozik.Persze férjemmel megtesszük a "feltételeket", adakozunk, fizetünk tizedet:)
Sokáig csak materialista tudományos könyveket olvastam, és bosszantott az a dolog, hogy minden hiábavaló, fejlődhetünk mi akármennyire, jobbíthatjuk a társadalmat bárhogyan, de előbb-utóbb jön egy pólusváltás, jégkorszak, becsapódás, gammakitörés, Nap-felfúvódás, stb, és akkor vége, "kicsöngetnek", a nyomainkat elfújja a szél, belepi a por.
A pálfordulásom akkor kezdődött, amikor "véletlenül" meghallottam, hogy "Ég és Föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképpen el nem múlhatnak." (Mt. 24,35)
Ma már nyugodt vagyok, tudom, hogy emögött a kijelentés mögött hatalmas tudásból eredő magabiztosság áll. Köszönet érte.
(A kritikusok számára azt üzenem, hogy nyugi, majd egyszer ők is megértik, addig meg nyugodtan irkáljanak ellenünk és pontozzanak le, ha kedvük tartja.)
Jób 20.1.
Megszólalt a naamái Cófár, és ezt mondta:
Azért kényszerít ingerültségem feleletre, s amiatt van nyugtalanság bennem, mert megszégyenítő kioktatást hallok. De értelmes lelkem megadja a választ.
Tudod-e azt, hogy ősidőktől fogva, amióta csak ember került a földre, a bűnösök vigadozása rövid ideig tart, és az elvetemültek öröme egy pillanat?
nem szó szerint
a tevének több esélye van átmenni a tű fokán
mint a gazdag embernek a mennyek országába jutnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!