Miből merítesz erőt a tanuláshoz?
Addig lehet, hogy nem is fogsz tudni tanulni, amíg nem döntöd el, hogy mi akarsz lenni. Nálam is így volt. Nem voltam rossz tanuló, de elég szélsőséges jegyeim voltak. Ami érdekelt, azt megtanultam, amelyik tanárt szerettem, annál tanultam, amelyiket nem szerettem, annál a kettesre gyúrtam. 3,2 és 4,7 között volt az átlagom, attól függően, hogy milyen tanárokat kaptunk. :D
Aztán tavaly rájöttem, hogy orvos akarok lenni, de akkor már késő volt, mert kb. 6 hónap volt az érettségiig.
Leérettségiztem, négyes-ötösre, de az nem elég ugye orvosira.
Most itthon vagyok, járok magántanárokhoz, és falom a könyveket. :) Most is csak pihenek egy picit, azután megyek vissza tanulni. :D
Szóval nekem a célom hatalmas erőt ad. :)
És őszintén szólva várom, hogy 5 év múlva az osztálytalálkozón elmondhassam, hogy az orvosira járok. Kíváncsi leszek a tanáraim fejére. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!