Miből merítesz erőt, amikor teljesen ki vagy készülve, teljesen le vagy merülve, agyonnyom a rengeteg gond és baj, s úgy érzed, nincs tovább?
Figyelt kérdés
Amikor nem piti kis ügyekről van szó, és tényleg kivagy...2011. júl. 15. 00:36
1/5 Gress válasza:
Zene,film meg mese:D(Family guy,Southpark...)Rám ezek jó hatással vannak:)
2/5 anonim válasza:
Engem mindig az motivál, hogy van miért csinálnom, és saját magam érdekében kell túl lépjek. Sok gond után is optimista vagyok, néha nehézkesebb, de, ha úgy állok hozzá, mindig sikerül. Ha nem is a közeljövőben, de megtérül szerintem, már csak abban is, hogy minden egyes túléléssel erősíthetem magamat, ami által a jövőben könnyebben veszem majd az akadályokat.
3/5 anonim válasza:
hát tuti nem azzal, hogy ilyen kérdéseket írok ki gyik-re
4/5 anonim válasza:
én ilyenkor feljövök erre az oldalra és röhögök az idióta népek értelmetlen kérdésein :D
5/5 anonim válasza:
Egész nap azon gondolkodom, hogy mi fog velem történni mondjuk az elkövetkező hónapokban, ami jó. Olyan zenéket hallgatok, amik régi jó emlékekhez kapcsolódnak, ill. megpróbálok a legtöbbet lenni azokkal az emberekkel, akiket szeretek (most nem családra gondolok, hanem barátokra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!