Éreztétek már úgy h csak sodor az élet?
szal h ami megtörtént annak tényleg meg kell történnie és nem feltétlenül a rosszat kell benne látni?
meg emiatt úgy éltek h nem féltek semmitől?
jó most emiatt nem fogom felgyújtani a házat mert tudom h ennek nem kell megtörténnie és akkor nem fog meggyúlni hanem mondjuk nem sikerül a suliba felvételi vagy valami ilyesmi, szal amit nem tudok én magam irányítani?
Tudom leírva kicsit furán hangzik, de valahogy mostanában rám jött és azóta így látom a dolgokat
ez is a sors lenne????
felvettettem ezt a kérdést,erre ma kimentem kicsit szórakozni, és rájöttem aztán később megtudtam h az egész életem hazugság????????:S
mármint ezt még mindig hiszem amit leírtam, sőt ami most történt még jobban megerősít ebben az egészben,nem is tudom elhinni h felteszem ezt a kérdést egy weblapon egy "fórumon" és megjön a kérdés az "ÉLETTŐL" h igen ba*zdm*eg így van, vagy lehet h ez az egész arra volt jó h felkészítsen????mondjuk jó legyen felkészültem, így van.... de akkor is,annyia furcsa ezt szavakkal nem lehet leírni h itt felteszem a kérdést és az ÉLET ad választ,most komolyan nem tudom h sírjak vagy nevessek, egyrészt jó mert jo tudni h tényleg igaz az amit elképzeltem, de mégis???????
most úgy gondolom h végképp megtudtam az életem értelmét az h mire ne számítsak,és mire igen és az a poén h eddig is hittem benne és azóta vagyok úgymondd boldog, de most kicsit furcsa h az amiben hiszek valósnak tűnik, h tényleg így működik a világ és nem csak hiszek benne, nem az van h csak a kérdéseket teszem fel h MIÉRT??? hanem látom az egészet, valóban így megy az egész,lehet röhögni meg fikázni csak tessék, les*zarom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!