Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért kell mindenképp egy...

Miért kell mindenképp egy vallást választani (. )?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nekem a legtöbb vallás szimpatikus. Sokfélét tanulmányoztam elég mélyen, és lényegi különbség nincs köztük. Viszont a hangulata mindnek kicsit más, épp ezért rossz lenne bármelyikről lemondani. Ahol szeretet és béke van, és Istenről beszélnek, nekem ott a helyem. Szeretek járni a különféle templomokba, szent helyekre. De tudom, hogy a legtöbb vallás nem nézi jó szemmel a többivel való szimpatizálást.

2013. szept. 23. 23:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12! Na, melyik a legmagasabb hegy?:)
2013. szept. 26. 05:29
 22/27 anonim ***** válasza:
28%

Mivel Isten sem úgy gondolja, hogy minden vallás jó, ezért idővel majd döntened kell és csak egy vallást választhatsz.

De nem csak a legtöbb vallás nem nézi jó szemmel a többivel való szimpatizálást sem, hanem Isten sem.

2013. szept. 26. 09:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Te honnan tudod hogy mit gondol a te "Isten"ed ?

Kozli veled az otleteit ?

2013. szept. 27. 03:54
 24/27 anonim ***** válasza:

"De nem csak a legtöbb vallás nem nézi jó szemmel a többivel való szimpatizálást sem"

Ez sem igaz, mert általában csak az egyistenhiteket zavarja a többi hit. Ebből pedig elég kevés van.

2013. szept. 27. 05:36
 25/27 erika horvath ***** válasza:
ne vallasod legyen hanem hited.a hit az istenbe vetett bizalom,a vallas es fajtai emberi tradiciok alapjan kitalat dolog
2013. okt. 8. 20:42
 26/27 Girgoy ***** válasza:
A vallás nélküli hit önámítás, magadat hiteted csak. Ez persze jóval egyszerűbb, mint komolyan alázattal elindulni a szentek útján.
2013. okt. 9. 15:10
 27/27 anonim válasza:

Ezek szerint nem elég mélyen tanulmányoztad őket.

Az 5 világ vallás közül,egy van ami egész más alapokra helyezi a hit kérdését.Ez az egy összeegyezhetetlen a többivel.

2013. nov. 1. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!