Nincs fogadott orvosom, se szülésznőm. Orvosi igazolásom van, hogy császármetszéssel kell szüljek. Aki aznap ügyeletes lesz, az is eltudja végezni vagy mindenképp választani valakit?
Második: Te most komolyan azt hiszed, hogy ha vkinek nincsen fogadott orvosa, akkor nem írják ki előre császárra akkor sem, ha indokolt, hanem megvárják, míg beindul a szülés?
Azért ennyire nem kell szarba nézni a magyar eü-t.
Mikor mész terhesgondozásra, akkor szépen megmutatod az orvosnak a papírt. Ő meg fogja mondani, hogy mikor jelentkezz be a kórházba, felvesznek szépen az osztályra, és elvégzik a tervezett császárt.
Jó hogy azt nem képzelik már az emberek, higy ha vkinek nincs választott orvosa, akkor hagyják egyedül szülni, vagy hagyják meghalni.
Nekem farfekvés miatt volt a császár.
Orvosom nem volt a hétfői nst (39. héten) mondták másnap be kell feküdnöm , kedden befeküdtem , hívatott a főorvos , kérdezett pár dolgot és mondta , majd a vizitnél megint ki fog hívni addigra kijelöli az orvost és megmondja a dátumot!
Pénteken 39+6ra reggel a vizit után az osztályvezető megcsászározott.
Ennyi:)Remélem segítettem!
Ja és még annyi ,hogy azt mondták (védőnő is) ,ha valamit éreznék , rögtön irány a kórház ott tudni fogják.
Előtte már a 37. héten mennem kellett konzultációra anesztes orvoshoz!
Szobatársnő szintén programozott lett volna de neki 36+6ra beindult bement hajnalba , majd előkészítették és megcsászározták:)
Szóval ha beindul sincs gond , de menni kell rögtön.
Ha meg tényleg olyasmi úgyis be fognak fektetni , (féltik a bőrüket , főleg az osztályvezető meg a főorvos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!