Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, erről mi a...

Keresztények, erről mi a véleményetek?

2013. szept. 23. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
és...a meteor miből lett? :S ...
2013. szept. 23. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:

"Lost in the Darkness (R.I.P.) válasza:

Az visz mindent, aki megmondja a rezgés okát."

Az első ok. Az első mozgató. Túlcsorduló akarata a LEGYEN

hanghulláma

hogy gyakorizhassunk, azért

viszek mindent subidubisálálálá

2013. szept. 23. 23:43
 13/18 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Hanghullám alatt én egy rezgést értek, (nem isten hangját). Akár egy kisebb meteor megmozdulását. És ez indította el a hanghullámot"

Az az apró tény ne befolyásoljon, hogy amikor van meteor, akkor már van világ. Amúgy rezgést "valami" tud kiváltani, és valami tud közvetíteni. Semmiben nincs rezgés, nincs hullám. Egyszerű 7. osztályos fizika.

2013. szept. 24. 09:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

Fentébb már mások írták hogy miért.

2013. szept. 24. 09:59
 15/18 anonim ***** válasza:
az űrben nem létezik hullám, jelen esetben hanghullám sem, mert nincs ami a hangot(rezgést) továbbítana, az űrben nem lehet beszélni(persze a szkafanderben, űrállomáson lehet, de ott már nincs ŰR)
2013. szept. 24. 14:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó,de hol van az a FENT!?

Isten nem fent van nem lent van,hanem Ő VAN amit se én se te nem tudunk megérteni. A kérdésre válaszólva a LEGYEN volt a teremtés hanghulláma.

2013. szept. 24. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
én nem írtam, hogy fent van vagy lent...csak azért írtam, amit írtam, mert olvastam, hogy a többiek azon "vitatkoznak", hogy a semmiből lett egy hanghullám, de ez a "fizikában" nem lehetséges
2013. szept. 24. 19:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Szeretem amikor emberek akik láttak EGY videót hirtelen megvilágosodnak és úgy hisznek benne mintha ők maguk végeztek volna hosszas kutatásokat ez irányba.

Először olvass, közben tanulj utána járj utána a dolgoknak, de ilyen fergetegesen ostoba módon ne állíts semmit amihez nem értesz, mert csak nevetség tárgya leszel.

2014. jan. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!