Keresztények, erről mi a véleményetek?
"Lost in the Darkness (R.I.P.) válasza:
Az visz mindent, aki megmondja a rezgés okát."
Az első ok. Az első mozgató. Túlcsorduló akarata a LEGYEN
hanghulláma
hogy gyakorizhassunk, azért
viszek mindent subidubisálálálá
"Hanghullám alatt én egy rezgést értek, (nem isten hangját). Akár egy kisebb meteor megmozdulását. És ez indította el a hanghullámot"
Az az apró tény ne befolyásoljon, hogy amikor van meteor, akkor már van világ. Amúgy rezgést "valami" tud kiváltani, és valami tud közvetíteni. Semmiben nincs rezgés, nincs hullám. Egyszerű 7. osztályos fizika.
Hülyeség.
Fentébb már mások írták hogy miért.
Utolsó válaszadó,de hol van az a FENT!?
Isten nem fent van nem lent van,hanem Ő VAN amit se én se te nem tudunk megérteni. A kérdésre válaszólva a LEGYEN volt a teremtés hanghulláma.
Szeretem amikor emberek akik láttak EGY videót hirtelen megvilágosodnak és úgy hisznek benne mintha ők maguk végeztek volna hosszas kutatásokat ez irányba.
Először olvass, közben tanulj utána járj utána a dolgoknak, de ilyen fergetegesen ostoba módon ne állíts semmit amihez nem értesz, mert csak nevetség tárgya leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!