Miért van, hogy nem tudok nyelveken szólni mások pedig igen?
Mások sem tudnak úgy nyelveken szólni, ahogy azt te elképzeled, kérdező.
Az, hogy te nem csinálod, annyit jelent, hogy vagy annyira önálló, hogy ne kerítsen hatalmába a tömegpszichózis, de annyira nem, hogy rájöjj, ez az egész hülyeség.
Meg kéne kérni a moderátorokat, hogy töröljék majdnem az összes választ innen, mert nem a kérdésre válaszolnak, csak a saját szubjektív igazságaikkal menőznek. Először is az antikarizmatikusok nyelvekn szólás ellenes véleménynyilvánításában nincs semmi evangélium, semmi olyan, ami pozitív módon hatna arra, aki olvassa. A cél mindig az Ige szólása lenne, ami felszabadít, jobbá tesz, örömöt okoz, átformál, szembesít a gyarlóságainkkal, stb. Namármost, ha valaki csak azt írja, hogy nincs nyelveken szólás, azzal nem ér el semmit, és az antikarizmatikus képtelen a karizmatikusnak valami jobban nyújtani annál, nem képes a saját evangéliumával közelebb vinni Istenhez, Jézushoz a kérdezőt. Így az antikarizmatikus gondolkodás nem más, mint hiábavalóság. Valaki felszabadult attól, boldogabb lett attól, hogy azt hallotta, hogy nyelveken szólás csak Jézus idejében volt, és ma már nincs? Nem. Akkor mi értelme ezt hangoztatni? Csak erre válaszljatok, antikarizmatikusok! Mellesleg, a nyelveken szólás egy fegyver is, amit ha használ a hívő, könnyebben meg tud állni a kísértésekkel, bűnökkel szemben, csak az antikarizmatikusoknak vagy nem érdekük megállni a bűnnel szemben, vagy direkt erről akarják lebeszélni a karizmatikusokat, vagy egyéb, fondorlatos szándékuk van azzal, hogy lebeszéljék a karizmatikusokat erről. Direkt nem feltételezem, hogy nincsenek tisztában a nyelveken szólás hitre, Jézussal a személyes kapcsolatra gyakorolt előnyeivel, mert ilyet nem feltételezek. Ők vagy annyira profik, hogy már enélkül is simán betöltekeznek Szentléekkel és ellenállnak a bűnnek és csupa szeretettel képesek mindig, minden nehéz helyzetben is reagálni mindenre.
Kérdező: vágyni kell erre, kérni kell imában, és nem szabad erőltetni. Kérd, hogy töltsön be a Szentlélek, és ha ezt kéred, annak sok más pozitív hatása is lesz, mert Szentlélekkel telve jobban ellene tudsz állni a bűnnek, békességgel és szeretettel tudsz embertársaidhoz viszonyulni, segíteni nekik, mint ha nem töltekezel be. Élet többé nem én, hanem él bennem a Krisztus - hogyan másképp tudna ez megvalósulni az életünkben, ha nem töltekezünk be? Valamennyire enélkül is sikerülhet, de miért csak valamennyire valósuljon meg, ha annál jobban is megvalósulhat?
22-es! Lehet, hogy nincs haszna, hogy szólunk, nincs hablaty nyelveken szólás, viszont ez az igazság. És lehet, hogy valakit az érdekek vezetnek, engem inkább az igazság. Pálnak pontos instrukciói vannak az érthetetlen nyelveken szólókhoz, erről beszéltünk egy páran.
Lehet, hogy te ki akarnád törölni, mert nem egyezik a tévelygéseiddel, de azért próbáld emészteni, hogy a legtöbbünknek ez a véleménye, és ami nem utolsó, a Biblia ez irányú szövege is párhuzamos ezzel.
Igen, utolsó, és vannak tökéletesebbek is, és lám, ők nem szólnak nyelveken, mert a mérce nagyon nem ez.
"De nem értem mert a keresztények tesók megkérdezik tudsz nyelveken beszélni és a válaszom nem így hátrányban érzem magam nem is vagyok igazi keresztény.Pedig nagyon szeretem Jézust ő az életem értelme."
A "nyelveken szólásnak" semmi köze ahhoz,hogy Jézust követed-e vagy sem.Az állítólagos "nyelveken beszélő" keresztény tesóknak meg el kellene dönteniük,hogy az X-faktorban érzik-e magukat mint előadóművész,esetleg a "Ki mit tud"-ban,vagy tényleg a Jézusi életvitelt tartják-e fontosnak...De ennek átlátása csak akkor fog menni,ha képesek felismerni a tudatalattin keresztül működő pszichológiai manipulációt,amit a vallási (meg)vezetőik alkalmaznak velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!