Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Démonidézés. Én magam elég...

Démonidézés. Én magam elég pesszimista vagyok ezoterikus dolgokban, de aki hisz az ilyenekben és tudja hogy kell, az elmondaná hogy kell megidézni egyet?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 23:57
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

öhm

én eltudom mondani csak...

ha jóbban megismerem az iletöt aki idézni akar

az msn cimem sztrigi@hotmail.com

vegyen fel akit érdekel

de követelmények vannak természetesen

2010. ápr. 15. 22:22
 22/26 anonim válasza:

Kedves 17:16, most őszintén, lesenkized a kérdezőt, holott ugyanolyan senki vagy mint ő. Csak te éppen rendelkezel ezzel a tudással, ő pedig nem, és ezzel kapcsolatban szeretne segítséget kérni. Attól még hogy tudsz démont idézni nem kell egybőlk azthinni hogy te máris valaki vagy. Én is idéztem/ fogok is, de ettől mégsem senkizem le a másikat. Amúgy meg szerintem ha tesem tudnálk az idézésről semmit, akkoris másokhoz fordulnál segítségért, ha érdekel ez a téma. Ennyi...

Szóval ugyanolyan, szánalmas, jöttment senki vagy.

2010. ápr. 25. 10:34
 23/26 anonim válasza:
én megmondanám egy egészen egyzserűbb módszerét a szellemidézésnek mateka.szabo@hotmail.com vegyél fel
2010. jún. 30. 05:23
 24/26 anonim ***** válasza:

Egy démont csak akkor tudsz megidézni ha tudod az igaz nevét. Mert teszem azt Ba'al nem fog neked megjelenni, mivel Baal egy Sumér/Mezopotámiai Isten neve volt.....a kereszténység nevezte utólag Ba'al-t démonnak.

Tanulj démonológiát és szerezd be ezen könyveket:

Démonomágia - Az alvilág kulcsa

Kísérleti démonológia. Részletes útmutató démonidézéshez

Dürr, Josef

Kis magyar démonológia

dr. Niczinger László

Pallas-Akadémia Könyvkiadó

Ez a legkiemelkedőbb mű ami még szóba jöhet!

Demonomicon

Démonológiai enciklopédia és gyakorlati kézikönyv

Daleth, Yliaster

Sokat segítenek

2010. júl. 9. 15:37
 25/26 anonim válasza:

HAHÓ?EMBEREK!!!

Magatokat sodorjátok bajba!Miért vagytok ilyen vakok???!

Fogalmad sincs,milyen szörnyű dolgok történhetnek veled.

Ha egyszer belekóstolsz,onnantól nincs megállás.

Ne nyisd ki az ajtót nekik!Saját magadat teszed áldozattá.

Egy felmérés szerint,akik próbálták a szellemidézést és sikerrel jártak,akik felvették a kapcsolatot a szellemvilággal,80%-át annyira megőrjítette a dolog,hogy végül megkísérelték az öngyilkosságot!

2010. aug. 13. 11:57
 26/26 anonim ***** válasza:
annak a 80%-nak akik szellemet látnak csak kb 20%-a lát igazából szellemet kb..a többi skizofrén, akik meg nem bunkóznak a szellemekkel azoknak nem lesz baja, akik igen azok meg megérdemlik
2010. aug. 13. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!