Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Démonidézés. Én magam elég...

Démonidézés. Én magam elég pesszimista vagyok ezoterikus dolgokban, de aki hisz az ilyenekben és tudja hogy kell, az elmondaná hogy kell megidézni egyet?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 23:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ha pesszimista vagy az ezoterikus dolgokben,akkor eleve kevesebb esélyed van bármit is megidézni.

A démon tulajdonképp negatív,gonosz szellemi lény vagy erő,ebből következik,hogy megidézése veszélyes ,ráadásul teljesen felesleges és haszontalan dolog.Legnagyobb veszélyt a megidézője számára jelenthet.

A jó szándékú,ezoterikával foglalkozó és hozzá értő embrek nem támogatják a démon idézést.Ilyet fekete mágiával foglalkozó emberek tesznek, vagy tudatlan kísérletezgetők.

Ha fontos kérdésekre akarsz választ kapni,azért szeretnél idézni (de feltételezem,téged csak a kíváncsiság hajt,ami szellemidézőnél nem lenne szerencsés dolog)akkor szellemi vezetőt,vagy védőangyalt idézhetsz,tetszőleges módon.Sokféle szellemidézési módot olvashatsz a neten is.

Ha láthatatlan erőkről van szó,tudnod kell,hogy csak jó cél érdekben szabad felvenni velük a kapcsolatot,kellő tisztelettel és komolysággal .Mindenden negatív szándék visszaüt.

2010. jan. 21. 14:09
 12/26 anonim válasza:

Ez így van minden negatív visszaüt.Azt hogy mi miért történik vagy ki miért idéz démont azt nem tudni mert mindenki valami más okból kifolyólag.

Én tudok idézni démont de nem mondanám senkinek sem,mert ha nem figyelsz oda a lelki üdvösségeddel játszol.

És nehogy azt hidd, hogy egyből megjelenik,ráadásul úgy jelenik meg hogy ,majd be k aksizol hisz az a lényeg hogy tudd mivel játszol.

Így azt tudom mondani,hogy ne próbáld meg.

vedd meg az elveszett lelkek c. könyvet és olvasd el a benne leiratakat. Majd utána tégy fel egy ilyen kérdést.

De nem hiszem hogy fogsz.

2010. jan. 22. 14:10
 13/26 anonim ***** válasza:

14:10 nek:)

szia én 12-28 22:00 vagyok és amit írtam neked is üzenem :P

amúgy akkor se írnád le nekem privátba (a kérdést nem én tettem fel de érdekel a válasz) ha azt mondanám hogy a lelki üdvöm nem érdekel..alapból nem mennék a menybe, és hogy az ilyesztgetős résztől se ment még el a kedvem? nekem csak bizonyíték kéne.

a könyvet majd elolvasom ^^

szia

2010. jan. 22. 15:07
 14/26 anonim ***** válasza:

hello

szóval utána olvasgattam kicsit és a legszimpatikusabb ez volt:

[link]

igaz angol, de ha gondolod szivesen lefordítom és elküldöm, csak írj :). fontos hogy olvasd VÉGIG és ne csak úgy a közepén vágj bele..

bár nekem még nem sikerült idéznem, de ez a legszimpatikusabb módszer mivel itt nincs szó ijesztgetésről..és "jujjne mert veszélyesről".

2010. jan. 25. 18:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Az ember csupan ot erzekszervel rendelkezik, s a kulvilagbol az ingereket elektromos hullamok formajaban kapjuk. EZ az ot erzekelesi mod nem sok. Amit nem latunk, nem hallunk az attol meg van. A Biblia is sok teremtmenyt emlit, amit ritkan lathattunk mi emberek. Szemelyesen tobb 1000% os modernkori storyt tudok. De nem azert maradtak lathatatlanok szamunkra a demonok es egyebek, hogy kutassuk oket. Ennek oka volt, van.
2010. febr. 5. 21:54
 16/26 anonim ***** válasza:
eh..1000%-os... csak egyet mondj...-.-" és az nem számít 1000%-nak hogy videó van róla, olyat én is tudok szerkeszteni...
2010. febr. 6. 21:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Az olyan embereket nem tul nehez felvilagositani, hogy hogyan is jott letre a vilag, akik nem sokat adtak addig az evoluciora. De akiket mar atitatott az evolucios gondolatmenet mar nem egyszeru. Sajnos az ilyenek nagy resze eleg ha meghalja, hogy teremtes elmelet, s mar azonnal meg van a velemenye az egeszrol. Pedig a teremtes elmelet nem csak ennyibol all, hogy " KEzdetben teremte Isten az Eget es a Foldet, s mindent mi rajta van." A vilagon sok tudos van aki nem hisz az evolucioban, csak annyi a gond hogy ha ezt felvalalja vaszelyben az allasa. S sok ilyen tudos vesztette el az allasat amiatt mert nem oktatta tovabb az evoluciot. De szerencsenkre vannak meg igy is szep szamban, olyanok akik azert kuzdenek, hogy minel tobb ember megtudja mi is a helyzet valojaban. AZ egyik ilyen szemely KEnt HOvind, az amerikai tudosok "remalma", tobb szaz vitaja volt mar hires egyetemek professzoraival, de nem vesztett meg egyet sem. Ez hogy lehet? TAlan mert igaza volt, az igazsagot vedte. S tobb ezer a professzorok szama akik nem voltak hajlandok kialni vele vitazni. A tarsasaganak a cime www.drdino.com Itt megtalalod a 250 000 es ajanlatot is ha a penzre palyazol. Nehany eloadasa le van forditva magyarra is www.teremtes.com on talalod. O a Biblia fenyeben vizsgal mindent amit elmond, s ez sok hitetlennek mar eleg okot ad arra, hogy meg se nezzek az eloadasait, ne kovesd el te is ezt a hibat.
2010. febr. 8. 09:29
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
ez nem jo helyre erkezett,de el lehet olvasni.
2010. febr. 8. 09:33
 19/26 anonim válasza:
Hozzátennék egy fontos dolgot sem szellemet, de legfőképpen egy démont ne próbálj meg még véletlenül sem egyedül megidézni, ja és nem árt felszentelni a helyet és egyéb apróságok. Démont ne idézz temetőben csontokkal, vagy hullaházban, mert az nekik hazai pálya és könnyedén hazavágnak. A démonok amúgy sem szeretik, ha piszkálják őket.Foglalkozz inkább más dolgokkal, kezdőn egyedül semmiképpen nem ajánlom.
2010. márc. 1. 17:10
 20/26 anonim válasza:
Mivan ha valaki sátánista? Még jobb mint a szánalmas képedet nézni ba*dmeg
2010. márc. 28. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!