Démonidézés. Én magam elég pesszimista vagyok ezoterikus dolgokban, de aki hisz az ilyenekben és tudja hogy kell, az elmondaná hogy kell megidézni egyet?
Ha pesszimista vagy az ezoterikus dolgokben,akkor eleve kevesebb esélyed van bármit is megidézni.
A démon tulajdonképp negatív,gonosz szellemi lény vagy erő,ebből következik,hogy megidézése veszélyes ,ráadásul teljesen felesleges és haszontalan dolog.Legnagyobb veszélyt a megidézője számára jelenthet.
A jó szándékú,ezoterikával foglalkozó és hozzá értő embrek nem támogatják a démon idézést.Ilyet fekete mágiával foglalkozó emberek tesznek, vagy tudatlan kísérletezgetők.
Ha fontos kérdésekre akarsz választ kapni,azért szeretnél idézni (de feltételezem,téged csak a kíváncsiság hajt,ami szellemidézőnél nem lenne szerencsés dolog)akkor szellemi vezetőt,vagy védőangyalt idézhetsz,tetszőleges módon.Sokféle szellemidézési módot olvashatsz a neten is.
Ha láthatatlan erőkről van szó,tudnod kell,hogy csak jó cél érdekben szabad felvenni velük a kapcsolatot,kellő tisztelettel és komolysággal .Mindenden negatív szándék visszaüt.
Ez így van minden negatív visszaüt.Azt hogy mi miért történik vagy ki miért idéz démont azt nem tudni mert mindenki valami más okból kifolyólag.
Én tudok idézni démont de nem mondanám senkinek sem,mert ha nem figyelsz oda a lelki üdvösségeddel játszol.
És nehogy azt hidd, hogy egyből megjelenik,ráadásul úgy jelenik meg hogy ,majd be k aksizol hisz az a lényeg hogy tudd mivel játszol.
Így azt tudom mondani,hogy ne próbáld meg.
vedd meg az elveszett lelkek c. könyvet és olvasd el a benne leiratakat. Majd utána tégy fel egy ilyen kérdést.
De nem hiszem hogy fogsz.
14:10 nek:)
szia én 12-28 22:00 vagyok és amit írtam neked is üzenem :P
amúgy akkor se írnád le nekem privátba (a kérdést nem én tettem fel de érdekel a válasz) ha azt mondanám hogy a lelki üdvöm nem érdekel..alapból nem mennék a menybe, és hogy az ilyesztgetős résztől se ment még el a kedvem? nekem csak bizonyíték kéne.
a könyvet majd elolvasom ^^
szia
hello
szóval utána olvasgattam kicsit és a legszimpatikusabb ez volt:
igaz angol, de ha gondolod szivesen lefordítom és elküldöm, csak írj :). fontos hogy olvasd VÉGIG és ne csak úgy a közepén vágj bele..
bár nekem még nem sikerült idéznem, de ez a legszimpatikusabb módszer mivel itt nincs szó ijesztgetésről..és "jujjne mert veszélyesről".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!