Miért nem jelentkeznek a hitgyülisek mostanában, mi rosszat mondhattam nekik?
@ Első válaszoló
Miféle hülyeséget írsz te??
Miért járna jobban a kérdező?
-------------
@ Kérdező
Te tudod, mit mondtál nekik, de - ha úgy gondolod, nyitott voltál - biztos nem benned volt a hiba.
Egyébként szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre (vagy csak ha beszélgetni akarsz), írj.
Én is a Hit Gyülibe járok.
Üdv: kzs
Nem lehet esetleg, hogy elszóltad magad: nincs saját házad, és nincs vastag bankbetéted????
Ha így van, ettől kezdve keresd a HIT-ed magad, persze lehet szétnézni más egyházaknál is, pl. katolikus, református, vagy akármi más helyen is megtalálhatod az "egy és igaz Istent", hiszen Isten mindenütt ott van és mindent lát!
@ Előbbi válaszadó
Nem hiszem, hogy ez lehetett a gond.
Képzeld, nekem még a nyavalyás pincsi-kutyámról se tudnak, nemhogy az anyagi helyzetemről...
Na, és mégis normálisak, rendesek, soha egy pillanatra se kutakodtak se a magánéletem, se az anyagi helyzetem iránt, és ennek már 12 éve.
Úgyhogy ne írj légyszíves, hülyeségeket.
@ 4-es válaszadó
Figyelj, a szóban forgó kérdés az volt, hogy "Segítenétek nekem gyűlölni a Hit Gyülekezetét?", hanem pusztán egy érdeklődés. Hogy mi történhetett, amiért nem keresik őt (mármint a kérdés feltevőjét)
Erre kellett volna válaszolnod, és nem ezt tetted.
A másik: megkérnélek, hogy a provokatív, sértő válaszokat próbáld mellőzni, mert ennek semmi értelme.
Én téged nem sértegettelek, és semmi olyat nem tettem neked, amiért ezt érdemeltem volna.
Gondolkodj el ezen, légy szíves.
* javítás
Az előbb kimaradt egy "nem" szócska (gyorsan gépeltem)
Tehát: a szóban forgó kérdés NEM az volt...
De a többi stimmel.
"mi történhetett, mit ronthattam el vajon? Megsértődhettek valamin? Mit nem szabad nekik mondani?"
Lehet, hogy kipróbálják, működik-e nálad a figyelemmegvonás stratégiája... ;)
A 8. válaszoló írásában lehet valami igazság!
Ugyanis szokásuk a kis közösségeknek, hogy bizonyos ideig rendszeresen keresnek, töretlen, folytonos a kommunikáció, aztán csak "eltűnnek", amikor azt látják, hogy esetleg hiányoznának. Így sokaknál elérik azt, hogy önként mennek utánuk, hozzájuk, mert keletkezett egy űr.
Majd azt mondhatja a közösség, hogy ők senkit nem hívtak konkrétan a közösségbe, mindenki önként kereste meg őket.
Ez nem vicc és nem rossz szándékkal írt válasz.
Egyszerűen a pszichológiát használják eszközként.
Ébernek kell lenni az ilyen és hasonló esetekben.
4-es vagyok!
Pontosan arra válaszoltam, amire a kérdés irányult:
azért, mert "...elszólta magát, hogy sem saját háza, sem bankbetétje nincs."
Mit nem lehet, ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!