Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szomszédi kapcsolatrol van...

Szomszédi kapcsolatrol van szo. A vendegeik ide allnak a hidunkra ugy hogy mi nem tudunk kiallni. Csengetesre nem jelentkeznek. Bulikat csinalnak es minden hetvegen ez van? Mit tehetnenek ha nekunk ki kell allnunk? Rendorsag csinal valamit?

Figyelt kérdés
Kihez forduljunk?mit csinalnak ilyenkor?
2012. júl. 1. 10:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Tegyél láncot a hídadra.
2012. júl. 1. 10:34
 2/11 anonim válasza:
100%
jegyzőnél jelentsd be a birtokháborítást. vagy hívj rendőrt ők majd úgyis elmondják mi a teendődtök.
2012. júl. 1. 10:35
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
birtokvédele jegyzőnél. rendőrség a bulik miatt. baseball ütő csak mert jól esne..
2012. júl. 1. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha látják, hogy tehetetlen vagy és csak idegesíted magad, annál jobban csinálni fogják. Önkormányzatnál birtokháborításért tehetsz bejelentést fotókkal, tanúkkal. Meg fogják bírságolni őket kb. 30 ezerre. De előtte írj tértivevényes levelet nekik a problémáról, és vedd fel videóra, hogy az ő vendégeik állják el az utadat. De ez csak tipp, nem vagyok jogász. Az a lényeg, hogy legyen benned tetterő és ne foss.
2012. júl. 1. 10:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Legközelebb akkor lefotozom hogy latszodjon a rendszám és az önkormanyzatnal hogy kell bejelenteni a birtokhaboritast? Akkor ha a kijáratomhoz allnak az annak szamit? Mert multkor azt kiabaltak az közterület nem az enyém. De akkor hogy alljak ki ha elálljak az utam?
2012. júl. 1. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb odaáll, szólsz neki, ha nem áll arrébb, hívsz rendőrt, aki jól feljelenti. Buli esetén ugyanez a teendő.
2012. júl. 1. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Én egészen egyszerűen ott hagynám az autómat a bejáratban a kérdéses napokon, azért a pofátlanságnak is van határa. Esetleg hagynék pont szemben a kapun egy üzenetet, hogy kérlek ne parkolj ide, mert amennyiben mennék valahova baromira ideges leszek és bejelentést teszek. Persze nem így megfogalmazva, de na.

Egyébként kapubejáróba a kressz szerint is TILOS parkolni, tehát ha nem is birtokháborításért lehet őket bejelenteni (ezt sajnos nem tudom) én felhívnám a rendőrséget egy ilyen helyzetben, elmondanám mi a problémám és megkérdezném mit lehet tenni, ha tudom kihez tartozik az autó, de nem hajlandók többedszerre sem ajtót nyitni és elállni a kapuból.

Talán ők tehetnek valamit és ha egy-két bírság becsúszik, akkor letesznek arról, hogy oda álljanak!

2012. júl. 1. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy szétverném a lámpájukat míg bulikáznak... persze az út felőli oldalon, hogy úgy tűnjön neki mentek az autójuknak és elhajtottak.
2012. júl. 1. 11:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Le kell fényképezni az autókat és folyamatosan nyomnám a csengőt aztán később pedig láncot szerelnék fel valahogy. Nem tudom ilyenkor ki lehet e hívni a rendőröket..
2012. júl. 1. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Előbb szólnék ,aztán 4kerékből szeleptű kicsavar.Azt fújhatják reggelig, és a károkozás mértéke kb 40ft.
2012. júl. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!