Méghogy nincs Isten?!
Én mindennap tapasztalom segítő gondviselését. Tegnap este például édesanyám szinte sírva mondta, hogy nincs pénz, hogy kifizesse az öcsém gyógyszereit, amit a gyógyszertáros nő hitelbe előre odaadott neki... Ma reggel anya kérdezi, hogy mit vásároljon az ebédhez. Meglepődve kérdeztem, hogy honnan van pénz? Kiderült, hogy édesapám az este visszakapta valakitől a régesrég kölcsönadott pénzt, amire nem is számított,így nemcsak a gyógyszer ára jött ki, hanem az ebédhez is lett hozzávaló.
Nektek milyen történeteitek vannak? És akik nem hiszik, hogy van Isten azok nem tapasztalnak ilyesmit?
19/L
Nagyon harcolsz 20:23-as :)
Nem szeretem ha elkezdek szánalmat érezni valaki iránt, piszok kis érzés, gyorsan átalakul bennem megvetéssé, meg feljebb valósági érzetet is ad. Így lassan kezdek elhidegülni az embertől. Csak furcsállom, hogy neked ez az érzés miben okoz örömöt. Mi lenne ha nem lennél Istene a többi embernek, ítélkezve arról, hogy miben hisznek, és miben nem.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:21
Ezt úgy megmagyarázhatnád, mert igencsak szétszórtnak tűnik, amit írtál. De lehet, hogy csak érdemes lenne elolvasnod azt is, amire válaszoltam. Úgy talán összeáll neked a kép, és nem fogsz ilyet írni. ;)
Kedves Kérdező!
Ne is törődj a negatív hozzászólásokkal.
Velem is történt már nagyon sok csoda. A legfrissebb: Nemrég munkanélküli voltam, de nov. 2-val el szerettem volna mindenképp helyezkedni (mivel a segély összege is csökkent volna). Már október 26-t írtunk, amikor beszélgettem a tesómmal és elmeséltem a vágyaimat: nappalos munkahely, normális főnökség, olyan beosztás, amit szeretek csinálni stb. Kedves testvérem azt mondta, hogy ne is álmodjak ilyenről stb. Mondtam neki, hogy ne rombolja a hitem! Ezek után imádkoztam, hogy az Úr csakazértis adjon egy jó munkát, hogy bebízonyíthassam a tesómnak, hogy minden lehetséges annak, aki hisz! Okt. 28-a körül felhívott egy ismerősöm és felajánlott egy nagyon kedvező munkahelyet, természetesen nappalos állás, kedves főnökök, rugalmasak és a munka a hobbim! Minden tökéletes! Természetesen nov. 2-án kezdtem! Az Úr meghallgatta az imámat és nemcsak nekem, hanem a hitetlen tesómnak is megadta ezt a hatalmas boldogságot, mert őt is felvették ugyanoda! A hitetlensége szépen átalakul HITté!
Kedves hitetlenek! Nem kell gúnyolódni, belekötni a másikba. Tartsuk tiszteletbe egymás hitét, nézetét.
Kedves okkultista és materialista!
Én úgy látom, hogy egy megtört ember vagy, és az okkultizmussal akarsz lábra állni...
Sajnállak...:(
lol jesusraptor is in counter attack :O
oh by the way this thread suckz
Akkor köszönd meg istennek, hogy így szopat titeket!!!
Gyógyszerrel kell tömködni a kisöcsédet stb..
Igazán rendes istentől... Nagy arc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!