Méghogy nincs Isten?!
Én mindennap tapasztalom segítő gondviselését. Tegnap este például édesanyám szinte sírva mondta, hogy nincs pénz, hogy kifizesse az öcsém gyógyszereit, amit a gyógyszertáros nő hitelbe előre odaadott neki... Ma reggel anya kérdezi, hogy mit vásároljon az ebédhez. Meglepődve kérdeztem, hogy honnan van pénz? Kiderült, hogy édesapám az este visszakapta valakitől a régesrég kölcsönadott pénzt, amire nem is számított,így nemcsak a gyógyszer ára jött ki, hanem az ebédhez is lett hozzávaló.
Nektek milyen történeteitek vannak? És akik nem hiszik, hogy van Isten azok nem tapasztalnak ilyesmit?
19/L
Velem is történt hasonló,mint a kérdezővel...
De az én magyarázatom: előtte este rendeztem be a feng shui szerint a pénzsarkot...
Szánom a sok válaszadót, remélem, egyszer ők is rájönnek, hogy hülyeséget beszélnek.
Kérdező, csak gratulálni tudok neked, és maradj meg mindig ebben a hitben!
12:42
Az ateisták érdekes módon nem mondják azt, hogy "kívánom neked, hogy..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!