Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Méghogy nincs Isten?!

Méghogy nincs Isten?!

Figyelt kérdés

Én mindennap tapasztalom segítő gondviselését. Tegnap este például édesanyám szinte sírva mondta, hogy nincs pénz, hogy kifizesse az öcsém gyógyszereit, amit a gyógyszertáros nő hitelbe előre odaadott neki... Ma reggel anya kérdezi, hogy mit vásároljon az ebédhez. Meglepődve kérdeztem, hogy honnan van pénz? Kiderült, hogy édesapám az este visszakapta valakitől a régesrég kölcsönadott pénzt, amire nem is számított,így nemcsak a gyógyszer ára jött ki, hanem az ebédhez is lett hozzávaló.

Nektek milyen történeteitek vannak? És akik nem hiszik, hogy van Isten azok nem tapasztalnak ilyesmit?

19/L

2009. nov. 3. 11:34
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
85%
:)) Velem is történtek már ilyesmi "csodák"hál'ISTENEK vagy gondviselőnek.....:))
2009. nov. 3. 11:37
 2/47 anonim ***** válasza:
76%
menj be egy gyermekklinikára, és rájössz, hogy mégsincs...
2009. nov. 3. 11:43
 3/47 anonim ***** válasza:
87%
azt kihagytam, hogy nézz az ártatlan és szenvedő kis szemükbe...
2009. nov. 3. 11:44
 4/47 anonim ***** válasza:
67%

Velem is történt hasonló,mint a kérdezővel...

De az én magyarázatom: előtte este rendeztem be a feng shui szerint a pénzsarkot...

2009. nov. 3. 11:49
 5/47 anonim ***** válasza:
72%
Van Isten ? - nincs . ami veled történt az csupán szerencse , vagy véletlen , vagy mittudomén ,hivd ahogy akarod , de nincs , ha lenne nem történnének ilyen dolgok.
2009. nov. 3. 12:00
 6/47 anonim ***** válasza:
74%
Jó dolog Isten létezését azzal magyarázni, hogy egy sz@r helyzetből sikerült jól kijönni. De vaj'h miért is kerültél sz@r helyzetbe, ha egyszer van egy gondviselő istenünk?
2009. nov. 3. 12:04
 7/47 anonim ***** válasza:
73%
az hagyján hogy nincs Isten, de próbálj vasárnap vízvezetékszerelőt találni
2009. nov. 3. 12:05
 8/47 anonim ***** válasza:
32%

Szánom a sok válaszadót, remélem, egyszer ők is rájönnek, hogy hülyeséget beszélnek.

Kérdező, csak gratulálni tudok neked, és maradj meg mindig ebben a hitben!

2009. nov. 3. 12:42
 9/47 anonim ***** válasza:
49%
HISZEM HA LÁTOM!-MÁRMINT ISTENT.....
2009. nov. 3. 12:50
 10/47 anonim ***** válasza:
38%

12:42

Az ateisták érdekes módon nem mondják azt, hogy "kívánom neked, hogy..."

2009. nov. 3. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!