Méghogy nincs Isten?!
Én mindennap tapasztalom segítő gondviselését. Tegnap este például édesanyám szinte sírva mondta, hogy nincs pénz, hogy kifizesse az öcsém gyógyszereit, amit a gyógyszertáros nő hitelbe előre odaadott neki... Ma reggel anya kérdezi, hogy mit vásároljon az ebédhez. Meglepődve kérdeztem, hogy honnan van pénz? Kiderült, hogy édesapám az este visszakapta valakitől a régesrég kölcsönadott pénzt, amire nem is számított,így nemcsak a gyógyszer ára jött ki, hanem az ebédhez is lett hozzávaló.
Nektek milyen történeteitek vannak? És akik nem hiszik, hogy van Isten azok nem tapasztalnak ilyesmit?
19/L
a lényege az egésznek, hogy nevezhetjük bárhogy azt az erőt, veled van. te Istennek hívod. nem Isten segített, hanem a gondolatok. olvass utána a tudatalatti hatalmával, a teremtő gondolatokkal kapcsolatos dolgoknak. az ugyanígy működik.
teljesen jó dolog, hogy hiszel valamiben, mert erőt ad, és bemeséled magadnak (most ez csúnyán hangzik), hogy segíteni fog, és valóra is válik a vágyad.
A teremtő gondolatok tényleg működnek, aki akarja kipróbálhatja, sőt javaslom is (valami jóra).
Viszont ebből szerintem következik, hogy valaki(k) működtetik ezt a rendszert, használják ezt a rendszert valami többre is, mint mi.
"Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek az álmodni képes."
13.15:
Én meg azt gondolom,hogy pont Isten küldte azt a másikat,tudod,mint édesanyád,amikor kiskorodban nem engedte meg,hogy a konnektorban nyúlkálj.
Ha felül bírsz emelkedni most a megbántottságon és sérelmeken,meg fogod látni azt,aki boldoggá fog tenni.
Miért becsülöd magadat ennyire kevésre,hogy ilyen pasi mellett akarsz boldogtalan lenni?
Mindenki annyit ér,amennyire tartja magát.Tessék jobban értékelni magadat.
Te azt gondolod, hogy ez Isten műve lenne? Ne röhögtess már. :D
A bibliában ha jól tudom úgy van, hogy Isten már nem szól bele az életünkbe. A vízözön volt az utolsó...
"az hagyján hogy nincs Isten, de próbálj vasárnap vízvezetékszerelőt találni"
Ez jó poén volt. És milyen igaz! :DDDD
Egyébként meg - kedves kérdező - a fene sem akar meggyőzni téged szerintem. Azt hiszel, amit csak akarsz. Én speciel olyan magasról teszek rá, hogy odáig még a jóisten sem lát fel. Felőlem akár a Nagy Manitu is hozhatta nektek a lóvét, a Sátántól kártyán nyert Mercijével.
Egy ideje már beláttam, hogy hittel szemben teljesen értelmetlen vitatkozni, mert a hit nélkülözi a logikát meg a realitást. Na meg hát olyan jó nevetni a hívőkön.
Miért is vonnám meg magamtól ezt a kis örömöt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!