Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az igazi és az egyetlen?

Melyik az igazi és az egyetlen?

Figyelt kérdés
Én ref. vagyok. Alapjában véve elég közel áll a bibliai tanításokhoz,de vajon a vallásom az igazi? Segítenétek?

#Isten #kereszténység.hit
2013. szept. 2. 22:12
1 2 3
 21/23 Girgoy ***** válasza:

De hogy válaszoljak a kérdezőnek is - bár éppen már írta, hoyg érti a léyneget - mondok valamit, amin érdemes elmélázni:

Az az igazi felekezet, amely a Biblia esetleges elveszítése esetén is biblikus tud maradni!

;)

2013. szept. 4. 15:59
 22/23 anonim ***** válasza:

Girgoy szépen és igazan szólsz. az ortodox kérdésben is. A gör-kat nagyon jó, nézd meg azt is.

-aa-

Ez a halál pillanata: az igazságé. Ott már nincs hová bújni, nincs mivel elhazudni a dolgokat. Mert - az isteni képmás mindent tud, csak emberi gyarlóságokkal elfedi azt. Tévedés, hazugság, bűn - mindig tudná az ember, hogy az - ha szembe merne nézni, lelki önvizsgálattal.

"Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem." (1Kor13,12)

2013. szept. 4. 16:00
 23/23 A kérdező kommentje:
Általában mindenki a sajátját tartja patyola tisztának. Ha jól értettem nem a vallás a lényeg hanem az Istenben való hit. Persze tartozni kell egy közösséghez mert ha jól értem a magányos keresztények elégé ,,sebezhetőek,, lehet,hogy téves a meglátásom de a lényeg azt hiszem ez.
2013. szept. 4. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!