A Jehova tanúinak mi bajuk a nemzeti ünnepekkel és a himnusszal?
„Isten nem dönt arról hova születünk, milyen néphez, vagy családhoz.”
„Ha Isten nem tud mindenről dönteni akkor nem mindenható.”
Hol írtam én azt, hogy TUD/KÉPES? Légy kedves értelmezni a mondatot, mielőtt visszaszólsz. Arról van szó, hogy nem dönt róla, mert nem akar. Ennyi, és nem több.
„A boxról annyit hogy nem feltétlen kell bajnokságokra járni, amúgy kétlem hogy bárki csak a pénzért csinálja, a ti eléggé ... hozzá nem értő véleményetekkel ellentétben.”
„pénzszerzés céljából nem vered laposra – és egyébként sem”
Hol írtam én azt, hogy csak a pénzért? Kötekedés előtt szövegértelmezés. :)
Szörnyű, hogy az iskolában semmit nem tanítottak neked.
Engem különösebben nem érdekel hogy kinek a tanúja vagy, de mint írtam a válaszokat a megkaptam, nagyon elégedett vagyok, az más dolog hogy nem tudok egyetérteni a tanúk álláspontjával vagy éppen a tiéddel. Az hogy mit mentegetőzöl utólag hogy te azt így értetted meg úgy értetted az szintén hidegen hagy.
Az hogy a válaszod kb le lett nullázva mert más válaszolók szerint sem volt hasznos az szintén sokat mondó, de engem megint csak abszolút hidegen hagy. Nem én vagyok az akinek bármi oka lenne bedurcizni, egyszerűen nincs sem kedvem sem időm értelmetlen vég nélküli vitákat folytatni.
2,3,7-es válasz nem tanúk elleni kritika mégis teljesen korrektnek találtam őket, vehetnél egy kis példát tőlük, ahelyett hogy "cserépedényekről" beszélnél. Ami sz*r az sz*r nem tudunk mit csinálni, sajnálom az érzékeny lelkivilágod.
Egyébként ez a pár sor mindent el is árult rólad, köszönjük szépen a részletes bemutatkozást. Legjobbakat!
„Ott van a lényega 14-es,15-ös válaszolónál”
Egyik sem válasz a kérdésedre, mégis azokat ismerted el, így mondhatsz akármit, nem változtat a tényen. Aki érdeklődik, jó szívből teszi, de benned előítéletek és ellenérzések vannak, ez érződik ki a reakciódból. Egy cseppet sem akarsz semmit elfogadni, mert te máshogy gondolod. Mentegetőzz csak, látod, én nem teszem, ez az igazi egyenesség, nem az, amit te csinálsz. Érkeztek válaszok Tanúktól is, és ha már reagálsz egy kérdésre, alap, hogy a gondolataidra is válaszolhatnak, de ebbe is belekötöttél, te viszont úgy reagáltál mások válaszára, ahogy akartál. Belekötöttél, hogy miért mennek bele a részletekbe, hogy ellentmondásosan beszélnek, holott az István nevű felhasználó válaszában sem volt egyetlen sem, csak szövegértelmezési hibáidból adódóan eldöntötted, hogy igen. Persze nyugtathatod ezzel magad, hogy védd a saját kis igazad. Ha erre van szüksége a kicsi lelkednek, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!