Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért baj az, hogy nem vagyok...

Miért baj az, hogy nem vagyok megkeresztelve?

Figyelt kérdés

Néhányan lenéznek engem, hogy nem vagyok megkeresztelve, és nem hiszek istenben. Kérdem, mi joguk van hozzá?

Ők miért jobbak attól, hogy egy kitalált dologban hisznek, s eljátsszák magukat a templomban, hogy ők ilyen jók(tisztelet a kivételnek) aztán meg az életben ők a legnagyobb hazudozók, alkoholisták, lopkodók. Itt főleg a fiatalokra gondolok, akik divatból bérmálkoznak, meg még kitudja mi, hittanórákra járnak, aztán az életben drogos csicskák..

2009. okt. 28. 23:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"a néhányant lehet úgy is értelmezni, hogy néhány ismerőse lenézi, akik hívők. mert gondolom, vannak nem hívő ismerősei is."

És gondolod, hogy neki az ismerettségi körébe beletartozik az összes hívő a Földön???

Tanulj meg szöveget értelmezni. Vannak erre külön fenntartott helyek. Tudom neked melegen ajánlani, mert nyilván nem jártál még ott. Úgy hívják az ilyen helyeket, hogy általános iskola. ;)

Sok sikert a felvételihez! :)

2009. nov. 5. 19:51
 32/34 anonim ***** válasza:

Nagyon retardált lehetsz, ha nem bírtad felfogni az érvelést.

Szegény :(

2009. nov. 5. 21:00
 33/34 anonim ***** válasza:

"Néhányan lenéznek engem, ..."

"Ők miért jobbak attól, hogy ... hisznek, ..."

Tehát akik lenézik, azok a hívők.

Ez mindenkinek világos, aki nem csak beiratkozott általánosba, de el is végezte.

(Lehet, nem volt szándékos, de amit leírt, az ezt jelenti.)

2009. nov. 5. 21:03
 34/34 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem egyáltalán nem égő, hogy nem vagy megkeresztelkedve. Én sem vagyok. Amúgy engem is lenéztek ezért először a faluban ahol élek, de tettem rá magasról. Nálunk is az öregek olyanok, hogy lenéztek, mert hogy ők katolikusok meg reformátusok, meg hogy "Hú én bezzeg, minden vasárnap megyek misére! Közben én megfigyeltem, hogy vasárnaponként mise után rendszerint idős nénitől a 17 éves csávókig mindenki megy a kocsmába, és jól berúg. Na, ennyit a nagy vallásosságról! :D Ne foglalkozz vele! Hidd el nem leszel kevesebb ember tőle! Amúgy pedig Magyarországon vallásszabadság van, szóval senki sem szólhat bele, hogy ezen a téren te mit csinálsz! :)
2009. dec. 20. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!