Mit tehetnék az öngyilkos gondolatok ellen?
Figyelt kérdés
Már régóta gyötörnek ezek a gondolatok! Van esetleg valaki, aki vallásos, és tud nekem ebben segíteni? Nekem elég, ha csak beszélget velem valaki. Orvoshoz nem merek elmenni! :( Valaki kérem segítsen.... :(
Tudom egy kicsit beteg dolog itt segítséget kérni, de a körülöttem élők közül már senkiben nem bízok meg. Járok templomba, elég sokat imádkozom de nem vagyok jobban.
Tudnék esetleg neten segítséget kérni apácáktól vagy atyáktól?
Kérem szépen olyanok válaszoljanak, akik tényleg tudnak segíteni! Nem vagyok kíváncsi olyan véleményekre, amit valaki csak szórakozásból ír le!
Előre is köszönöm a válaszokat!
19/L
2013. aug. 12. 21:49
11/14 Mulder614 válasza:
Először azt kel felismerni hogy az élet szent és Istentől kaptad! Hidd el mindenből van kivezető út ami SOHA nem az öngyilkosság. Ezeket az érzéseket nyilván nem lehet csak úgy elűzni. Ezért is olvasd a bibliát sokat főleg azokat a könyveket benne amik a reménységről szólnak. É ima, ima és ima!
12/14 Nagyon gyakori válasza:
Írtam privát üzenetet, csak jelzem, mivel lehet az itteni hozzászólásokat sűrűbben figyeled.
Fel a fejjel!:)
13/14 anonim válasza:
Jobban vagy? Nekem is vannak. Én ilyenkor csokit eszem vagy lefoglalom magam, azzal ami érdekel, vagy beszélgetek valakivel, amúgy tudom nagyon rossz. Nekem 2,8 éve vannak. 1 éve pedig gyógyszereznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!