Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Anyukám török, apukám magyar....

Anyukám török, apukám magyar. Mielőtt megszülettem eldöntötték, hogy nem kapok török nevet, de a vallást fel kell vennem. Amikor Magyarországon vagyok elég sok bántás ér ezért. Mit tegyek, hogy ne bántsanak?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Ti is elítélitek a muszlimokat?
2013. aug. 8. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Atya ég, most komolyan, mekkora kamu már ez. Nincs olyan török férfi aki csador viselésére kötelezné a lányát. És ha ez véletlenül igaz is, bocsáss meg, de, ha pár évvel fiatalabb lennék, szinte biztos, hogy én is szekálnálak miatta. Ez annyira primitív, őskori hü.lyeség, hogy felnőtt fejjel is röhejes. Egyáltalán nem tartozik a valláshoz, csak pár bolond nem tudja értelmezni a Koránt.
2013. aug. 8. 17:41
 12/20 A kérdező kommentje:
Apukám magyar anyukám torok ugy tobbszor nem akarom leirni,es apukam szinte sosincs otthon..es nem o igy dontott es anyu is akkor ez van
2013. aug. 8. 17:58
 13/20 A kérdező kommentje:
De ha annyira zavar hogy a szuleim hogy dontottek ne irogass ide
2013. aug. 8. 18:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Minket keresztényeket is sokszor szekálnak a tudatlanok, akik bár nem is ismerik a vallásunkat, azt hiszik hogy nekik joguk van beszólni és mindig valami nagy ostobaságot mondanak, ami mindig sértés is. Nem lehet mást tenni, mint ezekkel nem törődni. Erősödj meg hitben és akkor le fog peregni rólad.
2013. aug. 8. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:

"De ha annyira zavar hogy a szuleim hogy dontottek ne irogass ide"

Te írtál ki kérdést. De jó ég, hát már muszlim országokban sem viselnek a nők csadort, csak az ilyen őskori szinten megrekedt kultúra országokban mint Szaud-Arábia, meg Afganisztán. Bele se merek gondolni, hogy ilyen is lehet ez az ország 20 év múlva, hogy minden ötödik nő csadorban van.

2013. aug. 8. 22:44
 16/20 mustafa33 ***** válasza:

A törökök mikor hordtak csadort?

Ha provokáló kamu kérdést teszel fel, legalább készülj fel a témából.

2013. aug. 8. 23:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Kérdező: Te is erősen hívő muszlim vagy, vagy csak anyukád erőlteti?

Mert a két esetben egész másképp kell kezelni a problémát.

2013. aug. 9. 08:58
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
És b.sszus, mindkét válaszomat lehúzzák nullára. Melyik tökkelütött nem fogta fel még, hogy vagy a kérdés kamu vagy totál zakkant a lány anyja? A csador gyakorlatilag a nő megalázása és már szinte sehol sem viselik. Belegondoltatok milyen jó lehet 40 fokban egy zsákkal a fejeden mászkálni? És hogy ennek egyáltalán mi a jó franc köze van a valláshoz?
2013. aug. 9. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
93%

Törökországi magyar muszlim nő vagyok. Nem hordanak a törökök csadort. (Kivéve egy nagyon szűk réteget a keleti határ mentén, de ott is csak az idősebbek.)

Nekem kicsit furcsak ez az egész történet.

Meg tudod mondani, hogy mikor és hogyan imádkozol? Csakhogy biztos legyek benne, hogy nem kamu a kérdés. Utána szívesen adok tippeket a kendővel kapcsolatban.

2013. aug. 9. 18:04
 20/20 anonim válasza:
Ritka buta lehetsz...max Egyiptomban hordanak csadort,de nem Törökországban...
2013. szept. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!