Anyukám török, apukám magyar. Mielőtt megszülettem eldöntötték, hogy nem kapok török nevet, de a vallást fel kell vennem. Amikor Magyarországon vagyok elég sok bántás ér ezért. Mit tegyek, hogy ne bántsanak?
"De ha annyira zavar hogy a szuleim hogy dontottek ne irogass ide"
Te írtál ki kérdést. De jó ég, hát már muszlim országokban sem viselnek a nők csadort, csak az ilyen őskori szinten megrekedt kultúra országokban mint Szaud-Arábia, meg Afganisztán. Bele se merek gondolni, hogy ilyen is lehet ez az ország 20 év múlva, hogy minden ötödik nő csadorban van.
A törökök mikor hordtak csadort?
Ha provokáló kamu kérdést teszel fel, legalább készülj fel a témából.
Kérdező: Te is erősen hívő muszlim vagy, vagy csak anyukád erőlteti?
Mert a két esetben egész másképp kell kezelni a problémát.
Törökországi magyar muszlim nő vagyok. Nem hordanak a törökök csadort. (Kivéve egy nagyon szűk réteget a keleti határ mentén, de ott is csak az idősebbek.)
Nekem kicsit furcsak ez az egész történet.
Meg tudod mondani, hogy mikor és hogyan imádkozol? Csakhogy biztos legyek benne, hogy nem kamu a kérdés. Utána szívesen adok tippeket a kendővel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!