Anyukám török, apukám magyar. Mielőtt megszülettem eldöntötték, hogy nem kapok török nevet, de a vallást fel kell vennem. Amikor Magyarországon vagyok elég sok bántás ér ezért. Mit tegyek, hogy ne bántsanak?
Nem tudom, ez most a keresztényeknek szól-e, vagy úgy általában.
Nekem személy szerint nincs gondom a muszlimokkal. Sajnos sokan a fundamentalisták alapján ítélik meg őket, pedig (ha jól tudom) az átlag muszlim ugyanúgy elítéli az erőszakot, ahogy az átlag keresztény.
Bár jó lenne tudni, milyen bántásra gondolsz, mivel vádolnak?
Ne alacsonyodj le az o szintukre.A bantok fele sugarozz pozitiv energiat gondolatban; mondogasd magadban, hogy megbocsajtasz neki. Ezzel te magasabb vibraciosszinten vagy mint ok, felulemelkedsz rajtuk.
Neked lesz jobb, a te lelki fejlodesedet szolgalja ez es megerosit. Fel a fejjel.
Primitiv, bunko emberek eloiteleteid ne engedd magadra hatni.
Én minden vallást elítélek; de személyedben bántalmazni, azaz téged bántalmazni senkinek sincs joga. Sem szavakban, sem tettekben.
Vallásodat mutató öltözetben, jelképekkel jársz? Mennyire komolyan követed a vallásod? Miben merül ki az, hogy bántanak?
Döntsd el,hogy miben hiszel?Az sem baj szerintem,ha mindkét vallást magadénak érzed.
Ha tudod merre tartasz,akkor már nem fog érdekelni,hogy ki bánt és ki nem.Ne foglalkozz velük.
Ha a vallásodat kritizálják,mond azt,(ha egyetértesz ezzel),hogy a vallás minden embernek csak egy forrás,amiből erőt tud meríteni.Egy kapaszkodó..és tök mindegy,hogy hívják.:Sámán;Isten;Allah;Buddha...teljesen mindegy.
És tedd fel a költöi kérdést:Te magad nitől érzed többnek,jobb embernek nálam?Melyikünk is kezdte a gúnyolódást??? :)
Aki primitív az ugyse fogja érteni és hagyd ott a francba!
Ez fura, én úgy tudtam, Törökország eléggé világi ország és ott nem kötelező a csador. Szerintem ott sem hordanak csadort, legalábbis a nagyobb városokban.
Vagy én tudom rosszul? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!