Az ateisták nem hisznek Istenben. Akkor miért válaszolgatnak (elég sokszor) itt, a vallással kapcsolatos kérdésekre?
Na jó, de aki meg fröcsögni meg másoknak beszólogatni jár ide, azt embere válogatja, ez nem az ateisták kiváltsága.
Lehet, hogy ki kellett volna emelnem az előző kommentemben, de azokra gondoltam, akik értékelhető választ írnak, normális hangnemben. Akik meg csak alaptalanul sértegetnek másokat, azokra véleményem szerint kár is szót és időt vesztegetni...
Nem is! Csak a bigottak szerint. Én személy szerint nem nézem, hogy miben hiszel, csak azt, hogy milyen ember vagy.
Szóval tőlem az ateista is kerülhet a mennyországba. Hívő meg a tudom is hova.
Tipikusan egy olyan kérdésre válaszol az ateista, amikor a kérdés nem Isten létezéséről szólna, hanem bármi másról. Ekkor nem az adott dologhoz szólnak hozzá, hanem azt írják be, hogy:
Isten nem létezik.
A Biblia mesekönyv.
A vallás az emberek megtévesztésére van, hogy a papok jobban éljenek.
"Ekkor nem az adott dologhoz szólnak hozzá, hanem azt írják be, hogy:
Isten nem létezik. A Biblia mesekönyv. A vallás az emberek megtévesztésére van, hogy a papok jobban éljenek."
Most a trollokról beszélsz, az egy másik kategória. Ne vedd egy kalap alá az unatkozó 10 éves trollt és az ateistát.
Mindenkinek köszönöm a válaszát. Hívőként, most már átfogóbb képet kaptam. Ez fontos volt számomra.
Tisztelettel: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!