Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ramadánnal kapcsolatos kérdés?

Ramadánnal kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Assalamu alaikum!

Ez lesz az első ramadánom és szeretném ha jól sikerülne.

Aki már tapasztalt ebben tudna nekem néhány hasznos tanácsot adni?

előre is köszönöm!

2013. júl. 7. 07:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez engem is érdekelne.

2013. júl. 7. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Aludj te is délutánig, ahogy a bátor és ügyes iszlám férfiak szokták, és akkor csak pár órát kell kibírni étlen szomjan. Éjjel pedig szabad a zaba, meg az ivás.
2013. júl. 7. 17:26
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért divategy sátáni vallás, ahol a gyilkolás van felmagasztalva, akár más megölése,akár öngyilkosság. jézus meghalt érted, hogy neked ne kelljen. az az Isten ,aki szeret, és helyetted meghalt, hogy élj! Nem az, aki a te életed is elkéri, hogym egölj mást!

ŰTeljes ellentéte Istennek, legsátánibb vallás! Ostoba vak emberek, nézzétek milyne háborgó, sötét országok vannak ott ,ahol az iszlám valamennyire tért nyert, ahol meg uralkodott, ott pl egyiptomban meg is bukott a politikai iszlám, mert az emberek nem bírták már azt az elnyomást, sötétséget.

Ha ezt akarod, akkor élj ott, és megtudod milyen is.

Ez megetetés.

egyik fő taktikájuk, hogy amíg kisebbségben vannak, addig beépülnek ,szaporodnak, elfoglalnak pozíciókat, és nyájasak.

ha többségbe kerülnek, könyörtelen gyilkolnak, és elnyomnak. _diktatúra, sarijja...

hogy lehetnek emberek ilyen vakok????

Nem véletlen olvasta ám anyukád azt a mesét kiskorodban, mikor a kis báránykák beengedték a farkast a házba!!!

2013. júl. 9. 00:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Szerintem mi nem egy vallásról beszélünk! Sajnos a média fogságában élsz! Az iszlám a béke vallása, persze mint minden vallásban itt is vannak olyan emberek akik félreértelmezik Isten szavát! De erről a többi békés muszlim nem tehet.A kereszténységben is vannak hibák pl. pedofil papok, és egy keresztény ember is ugyanúgy megverheti a feleségét, megölhet bárkit(a Koránban és a Bibliában is benne van az hogy tilos ölni)... emberek vagyunk követünk el hibákat de nem a vallásunkat kell hibáztatni ezért hanem minket! :)

Olvass egy kicsit az iszlámról, lehet te is meglátod benne a szépséget ahogy több millió muszlim a világon! ;)

Szép napot! :D

2013. júl. 9. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Te meg nem olvastad a koránodat , és te vagy hazugság fogságában. Köze nincs a békéhez.

Persze a szintén sátáni álkeresztény egyház "keresztes" háborúi miatt nem csoda, ha utálják a keresztényeket, ha lenne jogom helyettük, én bocsánatot is kérnék a keresztes háborúkért, de mivel közöm nincs ahhoz a bálványimádó valláshoz, nem tehetem.

az iszlám országok mindig is gátlástalan HÓDÍTÓ országok voltak, és ma is tennék, ha a többi ország nem lenne olyan erős, mint amennyire, ezért új taktikátok, a békésnek álcázott, báránybőrbe bújt farkas, beépülés, a fogadó országban jól kitanulnak, egyetemekre járnak, hogy robbanóanyagokat tudjanak gyártani, dolgoznak, hogy hazaküldjék a pénzt az elvakult keménymagnak, repülőgépre is szerezzen jogsit, hogy terrortámadásokat tudjanak véghezvinni, szaporodnak, hogy belülről emésszék az amúgy is egyre terheltebb, bűnöktől bomló nyugati országokat.

http://www.youtube.com/watch?v=8IS9Za3OqV8

2013. júl. 9. 18:36
 6/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=4AYBUjvEkuo&list=PL10AA4E8A05..

http://www.youtube.com/watch?v=WDw0g3wVjzI&list=PL10AA4E8A05..

http://www.youtube.com/watch?v=DIdXcgVa6s8&list=PL10AA4E8A05..

Talán fel is kéne fogni, amiket írtam, és akkor kiderül, melyik a béke vallása! Jézus meghalt helyetted, hogy neked ne kelljen! Te meg nem ismered a vallásodat! csak a nekünk dobott mese részét.

Szégyen, hogy egy keresztény jobban ismeri, mint te!

http://www.youtube.com/watch?v=8IS9Za3OqV8

2013. júl. 9. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Most tulajdonképpen nem értem mi itt a célod? Talán az hogy kihozz a sodromból? de az sajnos nem fog sikerülni! :DD

Nekem semmi problémám azzal hogy te keresztény vagy sőt örülök hogy még vannak olyan keresztények még akik foglalkoznak is a vallásukkal mert rengeteg állkeresztény van,és a rengeteg divatmajom aki hordja a keresztet stb.

De áruld már el nekem te hányszor olvastad ki a Koránt? Hogy ilyen sok mindent tudsz az iszlámról? Mert az egy dolog hogy most belinkeltél nekem egy csomó iszlámellenes videót innen látszik hogy mégis a médiából tájékozódsz!

Erről ennyit! ;)

2013. júl. 9. 19:52
 8/12 A kérdező kommentje:

"Ti írás birtokosai! Ne lépjétek túl a határt a ti vallásotokban és ne mondjatok Allahról mást, csak az igazságot! Jézus, a Messiás, Mária fia csupán küldötte Allahnak, és az ő szava, amit sugalmazott Máriának, és Allahtól küldött lélek. Higgyetek hát Allahban és az Ő küldötteiben és ne mondjátok azt, hogy: "Három!" Hagyjátok abba! Jobb az nektek! Allah csupán egyetlen isten. Magasztaltassék! Nincs szüksége gyermekre, amikor Övé mindaz, ami az egekben és a földön van. Allah kiváló istápoló!"

És ne oltsatok ki jogtalanul emberéletet, ezt Allah tilalmasnak nyilvánította. Ha valakit szándékosan és jogtalanul ölnek meg, akkor a legközelebbi rokonának (jogai védelmezõje gyanánt) hatalmat adunk a megtorlásra vagy kártérítés követelésére, de megbocsájtát is gyakorolhat. Ám az elégtétel során tartson mértéket!A jog e rendelkezéseivel már elég segítséget kapott. (Szúra Al-Iszrá 17:33)

… ha valaki megöl egy emberi lényt, anélkül, hogy [annak halála bosszú lenne] valaki másnak [a megöléséért], vagy megtorlás lenne azért, hogy a megölt romlást [okozott volna] a földön - akkor olyan az, mintha az összes embert ölte volna meg. (Szúra Al-Máida 5:32)

2013. júl. 9. 20:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez nem médiából, hanem olyanoktól, akik benne éltek, és rájöttek, hogy van szabadító.

Amúgy a mohamedánok, a hódításokat kivéve, régebben nem voltak ilyen elvakult gyűlölködők, volt egy történelmi dokumentumfilm, mikor ha jól emlékszem a háború előtt még, sok náci magasrangú tiszt, és ideológus járta az arab országokat, akkor nagyon megfertőzték az iszlámot a fasiszta nézetekkel.

Azóta fajultak el a dolgok.

eleve a legtöbb arab nemzet szintén Ábrahámtól származik, csak nem az ígéret gyermekeként, hanem a szolgálótól, mert türelmetlenek voltak Ábrahámék és nem várták ki hittel az idejüket. Amúgy a bibliában is benne van, hogy több arab nemzet megtér az idők végén, a Teremtőhöz, Jahvé-hoz, Adonaj-hoz, pl egyiptom, Etiópia...

Utolsónak, ha már az araboknak nem kell az elvakult politikai iszlám, akkor az magában is mutat valamit nem?

Eszemben sem volt felboszantani, az., hogy ki kiért adta, vagy adja az életét, egy teljesen jó alap a nézetkülönbségek elhelyezésére egy értékrend szerint, és jó átgondolási alap, ki is a Szeretet.

2013. júl. 9. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Nincs szükség a meggyőzésre.

Tudod, سورة الكافرون

Ramadan moubarak!!!!!

2013. júl. 10. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!