Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A vallásos lányok csak magát...

A vallásos lányok csak magát a szexuális aktust vetik meg? Vagy minden mást is, ami ezzel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 17:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%

A vallásos lányok a házasságot- ami két ember testi-lelki-szellemi egyesülése - szentnek tartják- ezért kérik rá Isten és a világ áldását.

Talán ezzel összefügghet, hogy egy pl.a disco mosdójában a párzást megvetik.

2013. febr. 19. 17:49
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Vannak akinek a petting egy fajta kiskapu.
2013. febr. 19. 18:00
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a backdoor jutott eszembe xD
2013. febr. 19. 18:29
 4/27 anonim ***** válasza:
74%
Pedig nem kéne, hogy a "petting" kiskapu legyen, ugyanis amit pettingnek neveznek (ezzel az ostoba angol szóval) az is szexualitás! Nem véletlen pl. az a kifejezés h "orális SZEX" ,stb....JÓ reggelt! A keresztény tanítás szerint a házasság előtt a szexualitás MINDEN FORMÁJA bűn! Nem csak a szó szerint vett coitus! Hanem az önkielégítés, ujjazás, orál, stb., is!
2013. febr. 19. 20:17
 5/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem vetem meg a szexuális aktust, de úgy hiszem, hogy a helye a házasságban, és csakis ott van, de még ott sem különböző perverz formákban.

20L keresztény

2013. febr. 19. 21:15
 6/27 anonim ***** válasza:
72%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. nagy felkiáltó jelekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 19. 21:33
 7/27 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, most olvastam vissza, a mondat vége egy kicsit (na jó, nagyon) értelmetlen lett nyelvtanilag. Mindegy, aki akarja, úgyis megérti :D
2013. febr. 19. 22:05
 8/27 anonim ***** válasza:
69%

Én megértettem, hogy mit szerettél volna közölni velünk, kedves 20/L :P

De csak elsőre!!! Mivel másodjára teljesen összezavartál és bogarat ültettél a fülembe xD

Na jó nem...

De ez jutott most eszembe:

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.

A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

2013. febr. 19. 22:26
 9/27 Mulder614 ***** válasza:
79%
A szexualitás Istentől származik. Nem tudom miért vetné meg bárki a ki vallásos! Akkor magát Istent vetné meg.
2013. febr. 20. 09:04
 10/27 A kérdező kommentje:

4-es: Te ezt csak prédikálod, vagy így is élsz?

Nem lehet valami örömteli az életed..

Szerintem azzal semmi gond nincs, ha 2 ember szereti egymást és ezt ily mód is kifejezi! A másik pedig az, hogy ez amit leírtál, rohadtul nem egészséges, amit kutatások is kimutattak.

2013. febr. 20. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!