Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen, a vallásoddal kapcsola...

Milyen, a vallásoddal kapcsolatos ereklyéid, dolgaid vannak?

Figyelt kérdés

Nekem 2 nyaklánc amin a vallásom szimbóluma van, 2 filozófikus könyv, 1 könyv amiben össze van gyűjtve az összes mitológiai történet ( olyasmi mint a keresztényeknél a Biblia), illetve még 1 olyan könyv amiben az istenségek vannak elemezve hosszasan (mivel politeista hitem van), továbbá tucatnyi kép

No és neked? :)

2013. márc. 15. 19:35
 1/8 Ozmium42 ***** válasza:
Néhány "fénykép" (valahol), egy feszület, meg néhány témába vágó könyv, Biblia, énekeskönyv. Nem gyűjtöm az ilyesmit.
2013. márc. 15. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Bibilia, és énekeskönyv, ez pont elég nekem :)

milyen vallású vagy ha meg szabd kérdeznem? valamint miért pont az?

2013. márc. 15. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:

20:09

Szia!

A sintó, mert ebben leltem meg azt, amiben hinni tudok és a szívem ezt diktálta. :-) Boldog ember vagyok.

2013. márc. 15. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
En konkretan nem vagyok annyira vallasos hogy mindent betartsak a Krisnaval kapcsolatban mert nem szulettem bele, hanem kb 2eve talaltam ra. Ehhez tudok jobban kotodni ....eneklek idonkent hare krisnat...megnyugtato :) viszont mikor ott jartam nem volt penzem szobrocskat venni :( azota nem talalok sajnos.
2013. márc. 15. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ereklyéim nincsenek. Protestáns vagyok, így nem élek ilyenekkel.

Amúgy van Bibliám, meg bibliai idézetes könyvjelzőm. Kb. ennyi.

2013. márc. 15. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok, így nem gyűjtök semmilyen vallásos témájú tárgyat. Egyébként a 6. válasz vicces. :D
2013. márc. 15. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Klasszikus értelemben vett ereklyém nincs. Van Szentírásom, több imakönyvem és egyéb tanító, filozófiai könyvem, szentképeim, skapulárém, kicsi kereszt medálom, a falon feszületem.

A 6. válaszoló linkjeire meg csak annyit mondok, hogy mernének ilyen poénos illusztrációkat csinálni mondjuk Mohamedről...

2013. márc. 15. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Korán, Korán magyarázata, Szunna (prófétai hagyományok), pulóver Allah nevével (ezt ajándékba kaptam). Más nagyon nincs, de rajta vagyok a beszerzésükön.

Üdv: Egy muszlim

2013. márc. 16. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!