Milyen, a vallásoddal kapcsolatos ereklyéid, dolgaid vannak?
Nekem 2 nyaklánc amin a vallásom szimbóluma van, 2 filozófikus könyv, 1 könyv amiben össze van gyűjtve az összes mitológiai történet ( olyasmi mint a keresztényeknél a Biblia), illetve még 1 olyan könyv amiben az istenségek vannak elemezve hosszasan (mivel politeista hitem van), továbbá tucatnyi kép
No és neked? :)
Bibilia, és énekeskönyv, ez pont elég nekem :)
milyen vallású vagy ha meg szabd kérdeznem? valamint miért pont az?
20:09
Szia!
A sintó, mert ebben leltem meg azt, amiben hinni tudok és a szívem ezt diktálta. :-) Boldog ember vagyok.
Ereklyéim nincsenek. Protestáns vagyok, így nem élek ilyenekkel.
Amúgy van Bibliám, meg bibliai idézetes könyvjelzőm. Kb. ennyi.
Klasszikus értelemben vett ereklyém nincs. Van Szentírásom, több imakönyvem és egyéb tanító, filozófiai könyvem, szentképeim, skapulárém, kicsi kereszt medálom, a falon feszületem.
A 6. válaszoló linkjeire meg csak annyit mondok, hogy mernének ilyen poénos illusztrációkat csinálni mondjuk Mohamedről...
Korán, Korán magyarázata, Szunna (prófétai hagyományok), pulóver Allah nevével (ezt ajándékba kaptam). Más nagyon nincs, de rajta vagyok a beszerzésükön.
Üdv: Egy muszlim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!