Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek fentről döntik...

Szerintetek fentről döntik el, hogy ki kerül bele az életünkbe? (pontos fogalmazás lennt)

Figyelt kérdés
Szóval, ha nem ismertem meg valakit közelebbről, akkor ne kattogjon azon az agyam, hogy mi lett volna, ha (mondjuk elkezdek vele beszélni, vagy jelet adok) ?

2013. aug. 6. 16:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) !
2013. aug. 7. 16:28
 12/12 Szeressük egymást ***** válasza:
Nem tudom hogy fiú vagy vagy lány. Én azt tapasztaltam eddig hogy Isten valóban szószerint 'egybe'vezet embereket. Vagyis nem valószínű hogy életed párja aki fentről Neked van szánva, az az ország másik végében él. :-) Hanem valahol a környezetedben ha eddig még nem is, de idővel ha Istent keresed odaszántan akkor fel fog bukkanni. És akkoris ahogy előttem írták helyesen, még létre kell jönnie előszöris kölcsönösen szimpátiának különben hiába minden jel, vagy kijelentés, vagy belső bizonyság. A legfontosabb a szabad akarat tiszteletben tartása.
2013. aug. 7. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!