Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény férfiak! Van...

Keresztény férfiak! Van köztetek olyan, aki visszautasítana egy lányt csak azért, mert az már nem szűz?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok, részletesebben is kifejthetnétek a nézőpontotokat! Írjatok kort is, ha kérhetem. :)
2013. aug. 4. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért kedves előző, mi volt a baj a válaszommal?
2015. febr. 22. 13:56
 12/12 anonim ***** válasza:

"1) A feleségnek kötelessége rendszeresen szexelni a férjével."

Azzzt a leborult.. Öcsém, ilyet a mai világban ki ne merj állítani sehol, mert még a végén elvernek az utcán azzal, hogy szexista vagy. Ne haragudj meg :D Emellett nem lehet szó nélkül elmenni bármilyen régi a topic.

Aki így gondolkozik, az elnézést kérek de nem egészséges ember. A feleségnek SEMMI nem kötelessége! A nő ugyanúgy egy független, önálló személyiség, nem kötelessége együtt lenni a párjával, ha az éppen úgy óhajtja. Ha valaki szeret valakit semmit nem "várhat el". Nem rabszolgaságban élünk..

És ez a baj az olyan keresztényekkel mint Te, barátom. Nem a középkori időkben kellene megrekedni, nem vakon kell követni a leírtakat és ezt úgy mondom, hogy párom keresztény, az egész családja is az, és papokkal is szoktunk beszélgetni.(: A vallás lényegi része nincs benn az írásodban. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess" - eleve elveted? Vagyis te ítélkező ember vagy. Isten szerinted nem bocsájt meg másoknak? Nem ad esélyt az elesettnek? Te meg ítélkezve mondod magad keresztény embernek? Tudod, én sem vagyok koránt sem tökéletes. Sosem leszek, mert emberből vagyok. De NEM áll JOGOMBAN ítélkezni mások felett.

Ezzel nem akarlak megbántani vagy vitatkozni, ezek a tények amik lejönnek az írásodból és remélem azóta picit sikerült jobban megismerned önmagad és ezen keresztül a hited lényegét, ahogy idősebb lettél.

2020. márc. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!