Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szűz Mária medált, de honnan?

Szűz Mária medált, de honnan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom nem igazán témába illő a kérdésem, de a többi helyre még kevésbé illett, nézzétek el nekem.

Az én kérdésem az lenne, hogy honnan tudnék ilyen medált szerezni: [link] Sok embernek van(itt a neten is árulják páran,de választ még nem kaptam tőlük), viszont arra gondoltam hátha valakinek van ötlete, esetleg én hogyan vagy hol juthatnék hozzá egyhez(reális áron). Nagyon fontos lenne, ezért ha van ötletetek kérlek segítsetek!

2013. ápr. 21. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha te igazán hívő ember vagy, hiszel Jézusban és a Biblia minden egyes szavában akkor csak azt tudom "velük" együtt ajánlani, hogy hagyd el ezeket a bálványokat.
2013. ápr. 21. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem nekem van szükségem rá; hanem egy családtagomnak akinek volt egy, de a héten elvesztette és most nagyon szomorú miatta. A kérdésemre továbbra is reménykedem valamilyen válaszban..
2013. ápr. 21. 20:19
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Írj Nekik,kérdezd meg.

2013. ápr. 21. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 21. 20:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet!:)
2013. ápr. 21. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
csodás érem a neve, bármelyik kegytárgyboltban kapsz olcsó (ám minőségre vacak) fajtát, több méretben is. Ezüstből is van, ahol kapható. Ha a nevével keresel rá, sok lehetőséget fogsz találni vásárlásra.
2013. ápr. 21. 22:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nem is tudod mennyit segítettél!:) Az előbb hívtam fel az egyik itteni helyet és van nekik belőle, úgyhogy ma be is szerzem:))
2013. ápr. 22. 16:19
 8/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"hogy hagyd el ezeket a bálványokat"

Egy medál nem attól lesz bálvány, hogy Mária van rajta. Éppen úgy lehet bálvány egy katicabogarat ábrázoló medál is, csak a tulajdonosától függ. Ne ítélj, hogy ne ítéltess.

2013. ápr. 23. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!