Katolukosok ha Jézust vagy Szüz Máriját tetoválok magamra tényleg a pokolra jutok?
Én erre röviden azt mondanám, hogy a Biblia szerint Isten elítéli azt aki tetováltasa magát.Figyelemre méltó, hogy
a Mózesi Törvény megtiltotta Isten szolgáinak, hogy tetováltassák magukat. A 3Mózes 19:28-ban ezt olvashatjuk: „Ne vagdaljátok be testeteket elhunyt lélek miatt, és ne tetováljátok magatokat. Én vagyok Jehova.” A pogány imádók, úgymint az egyiptomiak, a mellükre vagy karjukra tetoválták az isteneik nevét vagy jelképét.Noha a keresztényekre nem érvényes a Mózesi Törvény, kijózanító az a tény, hogy a Törvény tiltotta a tetoválást (Efézus 2:15; Kolosszé 2:14, 15). Ha keresztény vagy, bizonyára semmi esetre sem készíttetnél — még ideiglenesen sem — pogány jellegű vagy hamis imádatot tükröző mintázatot a testedre (2Korintusz 6:15–18).
Előzőnek: és Jézus mit mondott a tetoválásról?
Azért egy konzervatívabb közegben inkább ne tetováltass, a botránkozás elkerülésére. Egyébként megengedi az egyház, nem vagyunk a Törvény alatt.
7-es te se mondj olyat amit nem tudsz:)
Az egyház még a pokolba is csődítené a népet csak higyjenek nekik...
A tetoválás avagy TATTOO szóban benne van a 666 ami ugye az ördög száma. A héber abc-ben a t 9. helyen áll azaz ttt=999 és ez felfordítva 666 szám. Az ördög száma rejtve van.
Na meg mondhatnám azt is, hogy a test szentlélek temploma és vétek megrontani (1Korinthus 3,16-17). Olvasd el mit ír.
Nos a Szűz Mária kérdéses lehet, de szerintem még ez is hibás döntés. Egyrészről képmutatásnak is lehetne nevezni, mert te kimutatod, hogy hiszel benne. A tetoválást nem magad látványára cselekszed. Valamint Mózes azt írta hallottért ne tegyünk semmi ilyesmit és Szűz Mária sincs az élők között.
Én több okot tudtam felhozni miért nem jó tetoválni. Hány ok van a Bibliában, hogy igenis lehet? Mint leírtam az egyház és egyéb vallás búzdítók még a pokolba is szívesen bevezettnek megnyugtatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!