Kozmetikai tetoválást csak kozmetikusnál lehet csináltatni, vagy szalonokban, igazi tetoválók is elvállalják?
Van, ahol elvallaljak, de a rendes tetovalogeppel csak a szemoldokot szabad megcsinalni, szemhejat es szajat nem igazan...
Egy tetovalo
Meg valami, ha rendes tetovalohoz mesz szemoldokot csinaltatni, akkor is elotte rajzoltasd elo egy kozmetikussal, mert a tetovalo nincs arra kikepezve hogy a neked elonyos format eltalalja!
Egy tetovalo
Ja igy ertem mar, mit szeretnel kerdezni. A tetovalo altal hasznalt gep es festek teljesen mas, mint a kozmetikus hasznal, szoval a tetovalo altal keszitett "kozmetikai tetovalas" igazi tetovalas lesz. Nem, az igazi tetovalok nem rendelkeznek kozmetikai tetovalogeppel.
A szuleid tanacsaval az a bibi (bar ertheto az indokuk), hogy a kozmetikai tetovalogeppel es festekkel keszitett minta sem tunik el 100%-osan, hanem csak foltosan es csunyan kikopik. A masik ellenerv, amit ezek szerint Te magad is gyanitasz, hogy a kozmetikus az nem tetovalomuvesz, nem valoszinu, hogy tud rajzolni, stb., tehat egy rendes tetovalas mintat nem fog olyan szepen megcsinalni, mint egy muvesz.
Egy tetovalo
Mint ahogy irtam mar, a kozmetikus nem muvesz. Ha igenyes, muveszi szinvonalu teetovalast szeretnel, akkor nem a kozmetikus a Te embered.
Lattam mar en is kozmetikus altal felvitt kis viragos mintat, hat olyan is.
Mint ahogy Te is mondod, a baratnode sem lett igazan szep.
Egy tetovalo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!