Gyantáztatás kozmetikusnál? Nagyon fáj? 13/L
Jövőhéten megyek kozmetikushoz, hogy gyantáztassam a lábam, viszont eléggé félek tőle. Mindenkitől azt hallottam, hogy nagyon fájdalmas. Ez igaz? 13/L
Köszi előre is!:)
Nem mondom, hogy nem fáj, de tapasztalatom szerint kibírható. Viszont egyetértek az előttem szólóval, mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és ahogy pl. a tetoválást, a gyantázást is mindenki másképpen bírja.
De a hatása sokkal jobb, és tovább tart, mint a borotva.
Sok sikert :)
Körülbelül hány hétig lesz sima a lábam? És nem korai szerintetek?
Köszönöm, ment a zöld kéz!:)
Szia:) én eddig nem gyantáztattam,hanem epiláltam a lábamat. Azt mondják az fájdalmasabb. De nekem az nem fáj,így nem hinném,hogy a másik is fájna. Bár azt olvastam,hogy az első fáj,de a többi elviselhető.
13/L
2. vagyok
Nekem olyan egy-két hétig teljesen sima a lábam, de három-négy hét is eltelik, mire megint zavarni kezdene a szőr. Télen másfél-két havonta járok csak, mivel ugye nem hordok rövidnadrágot, szóval nem kell a lábamnak 24/7 simának lennie :) Nyáron egyébként általában epilálom, mert a gyantázáshoz kell lennie egy bizonyos hosszúságúnak a szőrszálaknak...
Nem hiszem, hogy korai, teljesen emberfüggő dolog ez is. Én 7. utáni nyáron, vagyis 13 évesen kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!