Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy zajlik a gyantáztatás a...

Hogy zajlik a gyantáztatás a kozmetikusnál?

Figyelt kérdés
a legelejétől a végéig írjátok le, pl. levetkőztök akkor megmosakodtok előtte pl az intim gyantánál?
2010. júl. 12. 05:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az intim gyanta elött OTTHON kell rendesen mosakodni. Ott bugyira vetközöl, a kozmetikus megfelelö módon összeköti a bugyidat, hogy úgy néz ki, mint egy tanga forditva felvéve (nem tudom, érthetö-e. tehát elöl is csak egy csik). Igy lényegében a hüvelynyilás, stb végig takarva van, csak a nagyajkak és a környéke szabad. Ezt a területet csikonként meleggyantával szörteleniti, és azonnal erösen lehüti a már megdolgozott részt. Tehát nem olyan, mint ha nögyógyásznál lennél...
2010. júl. 12. 06:59
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ :) és a hónaljnál, hogy van? ott azért előtte meg kell törölnöd magad, mert pl. én falusi vagyok és nekem csak a városban van kozmetikus és hát mire odaér az ember kicsit megizzad..ja, és izzadsággátlót sem lehet ilyenkor tenni, nem?
2010. júl. 12. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Indulás előtt zuhanyozz le, hogy tuti rendben legyél.

Dezodort, vagy izzadásgátlót használj nyugodtan, mert a kozmetikus úgyis áttörli a hónaljadat! Ja, és indulj időben, akkor nem kell "sietned", és nem fogsz megizzadni :)

2010. júl. 13. 15:38
 4/5 anonim válasza:
hány napos szőrrel lehet hónaljat gyantáztatni? és az meddig fog kitartani?
2013. máj. 3. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Általában 2-5 mm-nek kell lennie, és hacsak nem kimondottan erös a szörnövekedésed, akkor 5-6 hétig is sima.

Ha erös szörzeted van, akkor eleinte gyakrabban kell gyantáztatni, mert extrém esetben már egy hét múlva visszanö, de idövel egyre gyöngébbek lesznek a szörszálak és egyre hosszabb ideig lesz szép az eredmény.

2013. máj. 4. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!