Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan működik az intim...

Hogyan működik az intim gyanta kozmetikusnál?

Figyelt kérdés

Holnap megyek először, eddig borotváltam. Olvastam 1-2 kérdésnél hogy a kozmetikus nem szedte le az egészet, pedig teljes intim gyantát kért a vendég.

Teljes intim gyantát kérnék én is, kivéve az hogy hagyjon meg egy csíkot középen. Azok kívül fenék is.

2013. jún. 11. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Átalában csevegéssel kezdődik, akkor elmondhatod minden óhajod-sóhajod, a fazont és azt, hogy cukorpasztával csinálja-e. Aztán lehetőség van felvenni egy egyszerhasználatos papírbugyit, de lehet anélkül is. Ezzel csak megnehezíted kicsit a szakember dolgát, mert hosszabb ideig tart az akció és nehezebb is, mert mindig emelgetnie kell, stb., de ha nagyon-nagyon szégyenlős vagy, akkor érdemes elkérni egy ilyet. Miután leszedte a szőrt, eltávolítja a gyanta maradékát is egy olajos vattakoronggal. Ha érzékeny még a bőr, akkor aloe vera gélt is tesz rá, ha beszívódott, akkor öltözhetsz is. Nagyjából ennyi. :)
2013. jún. 11. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a tartalmas választ! :)

De akkor nem hagy ott semmilyen szőrt mert ő úgy látja jónak? Én olvastam ilyet itt gyakorin!

2013. jún. 11. 17:18
 3/7 A kérdező kommentje:
És tényleg egy héten belül elkezd visszanőni?.....
2013. jún. 11. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Én 12 éves korom óta járok gyantáztatni a kozmetikushoz, először még csak a lábszáramat, később a combomat is, aztán kb. 15 éves koromtól teljes fazont is. Mindig mindent leszed rólam az utolsó szálig. Amúgy ezt előre közöld, hogy a fenekednél is le akarod szedetni, mert van, aki ezt nem vállalja, sőt van, aki csak bikinivonalat vállal "fazon" címszó alatt, aztán mikor a vendég leveszi a bugyiját elkezd visítani. Én legalábbis hallottam már ilyet.
2013. jún. 11. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
61%
Ja és nem, nekem 2 hétig nincs gondom a szőrrel, utána elkezd látszani a bőr alatt, majd elkezd tüskésedni kicsit, de fele annyira sem, mint a borotvától. Ilyenkor várni kell még 1-2 hetet, hogy újra gyantázható legyen, addig túl pici és tudja kiszedni a gyanta sem. Szóval én 3-4 hetente járok általában.
2013. jún. 11. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Nos, ma megjártam a kozmetikust. Túléltem, mondta hogy ügyes voltam, mindenki más jajgat az első gyantázásnál.

Drágálltam kissé..2300-at elkért teljes gyantázásért.

Cukorgyantával csinálta, hátránya az volt hogy itthon felfedeztem leszakadt szőrszálakat amiknek a gyanta csak a tövéig tépte a szálakat, nem is keveset. Azokat kénytelen leszek csipesszel kiszedni..:/

2013. jún. 12. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2300 teljes fazonért, fenékkel együtt? Teljesen korrekt. Én eddig csak drágábbal találkoztam.
2013. jún. 12. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!