Vádli gyantázásnál és comb szőkítésnél bugyit le szokás venni a kozmetikusnál? Bikinivonalnál?
Tudom, tudom, nem én leszek az első akit szőkít a kozmetikus, stbstb....
És amúgy a bikinivonalba beletartozik a has meg a hát, vagy csak a fürdőruha melletti kicsi rész?
köszi!!!
Nekem csak vádlit szokott gyantázni, ha nem csőgatyát hordanék, feltűrni is elég lenne, nyáron le se veszem a nadrágot. Szerintem a combnál se akadály, a bikinivonalnál se, ha nem franciabugyiban mész.
A második kérdésedre nem tudom a választ, de szerintem csak a comb belső fele vagy mi az :D
Várj csak, tisztázzunk pár dolgot, mert szerintem kőkemény fogalomzavarok vannak nálad:
A vádli a lábszárad hátsó felén lévő izom, te csak azt akarod gyantáztatni? És mi lesz a lábszárad többi részével, az szőrös marad? :)
A combhoz nem tartozik hozzá a bikinivonal, ami amúgy az intim tájék bugyiból kilógó része, vagyis logikusan annak szőrtelenítéséhez nem kell levenni a bugyit, elég félrehúzni egy picit.
Amúgy én még a full fazongyantához sem veszem le...
A bikinivonalat megmagyaráztam, vagyis nem tartozik bele a has és a hát, hogy jutott ez eszedbe egyáltalán? Ennyi erővel a bikinivonal lehetne a teljes test is :)
A combszőkítés pedig mire jó? Vegyi anyaggal teszik, tehát rohadtul nem egészséges és ha rásüt a nap, ugyanúgy látszik, hogy szőrös a combod, vagyis szerintem tök felesleges. Ha annyira zavar az a pár pihe, akkor inkább gyantáztasd le pár havonta (semmiképpen se borotváld!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!